Агов, шановні, якщо у кого є бажання, можу запропонувати в подарунок ось таку річ. Абсолютно порожня, безумовно, на фото видно дірочки у дні. Бо в мене просто валяється, і я її точно не робитиму. Кому цікаво - пишіть у ЛС. З.І. Абсолютно серйозно, не зважайте, що 1 квітня іще не закінчилося.
Ніякого стьобу зовсім. Мені зайве, а комусь із присутніх може бути потрібне. От і запропонував. Тут а не в "Подарю/поменяю" тому, що тут люди які мені ближчі. Десь так.
Мені зайве, а комусь із присутніх може бути потрібне! Allex761 Ви щановна людина! Спасибо ,что ответили на мой стеб
Б.-,.,дь!а де наша самооборона?тих роб.давців за я-я і в кабмін!хай узгодять свої дії!А не то їм самим болт на 54 замість донника.блін -держава забрала і зробила безробітним?чи як?
Тут проблема в іншому трохи. Якщо людина офіційно працевлаштована (чи більш того, в державній установі) то ці питання, як правило, не виникають. Але багацько людей працює "в тіні", без оформлення відповідних документів. Ось там і виникають найбільші проблеми. І навіть правоохоронним органам важко захистити цих людей, адже документи щодо працевлаштування відсутні. А роботодавець, який взяв людину підпільно а потім звільнив, зробить великі очі і заявить, що вперше бачить усіх присутніх. Чому прийшли саме до нього не розуміє.
Ну то так і є!в такій ситуації всі винуваті-той хто взяв на роботу.і той хто згодився так працювати.і той хто мав би виявляти такі явища і присікати.хоча при теперішньому <розмаїтті> робочих місць я людей не виню.хочеш жерти-на любі умови праці згодишся.а профспілки в нас,або для краси,або коза ностра віддихає!
Тото я того гладшання і боюся,вона в мене з великої девятки!а шо як вона,як і її мамця девятьх принесе?буде в мене зграя мисливських котів?!)))))))прийдеться їх брати до лісу на медведя,щоб мене часом не зїли! )))))))))
Якщо установа державна - згодний. Але якщо людина працює "на дядю" і розписується за мін.зарплату - то нічого не доведеш хоч гопки скачи,хоча і працюєш по трудовій. А якщо при прийомі на роботу пишеться дві заяви зразу (одна "прошу прийняти",а друга "прошу звільнити"),причому друга як ти розумієш без числа,то взагалі можна сушити весла. Якось так
Народ, скільки раз можна просити не писати тут на тему політики. Збийтесь з цієї теми. Чи ви хочете щоб нашу улюблену тему закрили?
Прийнято. Хоча, строго кажучи, це не політика. Це будні брата-копаря. Питання його працевлаштування, додержання трудового законодавства власниками. Адже більшість із нас не на пенсії, а десь працють.
Великий Вождь! вже десь рік кнопаеш, що хомьяк ще маленький! Ось припхаюсь у гості і перевірю якій він маленький
ну це ви знущаєтесь? знов апетит на ніч наганяєте! то один краєвидами,то другий-ну ,...цеє!навіть не знаю куди бігти-чи то в ванну з фіскарьом і мд,чи то в ліс-з милом і мочалкою!))))))))
Краще спочатку в ліс з МД, бо там якесь неподобство в вигляді розваг, а потім мона заглянуть і у ванну
Хлопці!піст всеж,а ви знов апетит наганяєте!майте совість!порядна куцька має відвідувати спа но 2 рази в рік!))))))