точно! аскотик зберається весь свій хабарок тобто самовари та патяхвони мені подарувати. оце я вже чаю напюсь та музьіки наслухаюсь.
Ви ж тільки не забудьте засвідчити в нотаріуса дарствєнну, і щоб там було вказано,що все передано на добровільній основі.
звісно що добровільно. а за пораду дякую, бо аскот може подарувати а через 3 хвилини почне галас що нічого він не дарив. одним словом миша.
Сам ти миша )))))))))))))) Причому старезна така,реліктова ))))) Але здорова та пузата )))))) Мишара я б навіть сказав ))))
таке! то тілько ти в нас миша, бідна, комуняцька. так що давай швидко мені мое та не барись. бо дуже вже0 чаю хочу під патяхвони.
Яке твоє ????? Ти ж знаєш всім відоме прислів"я - "Була в со....ки хата,та й від дощу згоріла" Яке твоє ???? Де ти його бачиш те твоє ??? Оце насмішив
от жеж куркуль! а ще казав та я тобі все що завгодно подарую. от хочеш самовари усі подарую, або усі 8 патяхвонів. бери! дарую!(с) а тепер шо? від своїх слів відказуєшся?
то ти по ховав от і волаєш що нема, щоб не дарувати. а таке ти казав то ти просто підпив браво то й не памятаєш що та кому ти обіцяв.
Прувєт всім сіятільствам і благородіям!!! Радий бачити всіх у повному здравії Але ви куркуль ваше Аскотіє - 8 патюфонівНе даєте самоварю, дайте хоть патюфон. Пане Консерватор давайте потрясем цю мишу ато в нього вже місця в хаті нема, де буде хабар з Карпат класти?
Та то Консерватор шуткує як завжди Ну признаюсь - є патЯХвон,але один єдиний нажаль А хабар з карпат я найду куди класти,всі полиці дома порожні
Артист натуральний, спочатку казав що патяхвонів нема, а тепер один об"явивсяПане Консерватор, коли трусим куркуля, я теж хочу побарствовать з чайком під самоварю з патяхвономАле треба покликати на допомогу Wiking730 і Сову, де ж нам самим стільки добра винести. Він же стільки всякого дома має, що кунсткамера нєрвно курить))) Але можем і пожаліти бідаку. якщо виділить нам по патяфону і самоварі
От кого треба трусити,то це Вас пане Опришку Там одних пряг по пЄрвухЄ навЄрно мішками стоять Ну а про посуд та різні пляшечки я взагалі мовчу Ну і упустимо наградняк і лічняк Так шо Ви готуйтесь,ми скоро будемо
тю. та ми шо в двох з ним не впораємось? а якщо ще коось покличемо то ділитись прийдеться а раптом нам самим мало буде? так що пропоную зробити зразу маленьке разкуркулюваня щоб взнати чи багато там іще залишилось,як то кажуть, пілотний випуск, а вже після припхаємось усі та іще і з возиком та будемо розкуркулювати по дорослому.
та мені що розірватись?! давайте вирішимо кого першого будемо разкуркулювати щоб я встиг і туди і сюди.
де? ану кажіть що в вас є та скілько самоварів, патяхвонів та іньшого хабаря приховали!!!!!!!! і моя вам порада, безкоштовна доречи, вітдайте все миром бо ми прийдемо і до вас.