Йой !!! Таки найстрашніше припущення справдилося ? Як то так ? Мусимо попередити Консерватора аби убезпечити чолов'ягу від непоправного ...
Тільки вимочувать треба довго,старий він вже як мамонт,але то нічого,пару днів в кока колі,потім в майонезі,цибулину в пупа,яблуко в зуби,і на вЄртЄло
А шо , друзяко , з Вами трапилось ???!!! Таки інфлюенца підкралась , чи блин зі штанги на ногу зіскочив ? То Ви мабуть вчасно в лікарні зхоронились бо тута такеееее !!!! Хотять кунібілізмом зайнятись , Консерватора загімнотизували й хотять заманити в карпацькі хащі аби ....
Тут нужно еще глубоко замаслиться , откуда у пана Консерватора такие запасы сала и мяса , то то и оно , кто кого еще посмотрим .
а обкатаєте на тому кабані кАнцерваторі? Правильно, 120 КеГе як не як, тупим буде важко викатутвати качалочки...
Доброго всім вечора!ото був день!в комрадів і в мене-монети<совіти,боратіни і польша і литва,ржурублі,перстені давні і циганські,бімба<шрап.стакан>>.а саме головне-жетон 1864-1914р<комрад казав,що то червоний хрест>,і пряга німеческа цинкова,кругла.на ній-ґакенкрайц і колесо з крилами,він дививсь-вроді як вищих чинів імперської залізниці.<казав,що помиє та виставить на показ>.якось так.
Цікаве питання , шо роблят в лікарні . Або працюють , але ж я не дохтор ( хоча за тиждень навчився переставляти банки в крапельницях і витягати голки із вен - бо медсестри не встигають за такою кількість хворих які всі капаються і чомусь всі до обіду ) або лікуються : то я лікую запалення шлунку та ше одну холєру ( білірубін підвищився ) .
Маньяк не знадобився. Все добре було, аж поки не вийшов на галявинку з підвищенням. А посередині великі камені із землі виходять майже правильним кругом. І відчуття, наче хтось у спину дивиться, і хочеться піти звідти. Там люди жили, іще до заснування міста, схоже, їх древнє капище. Розумію, що чи не в парку, а відчуття мерзенне, вперше таке зі мною. Перебіг галявинку так-сяк, і пішов далі. Із незрозумілого: якийсь флакон від парфюму, в траншеї викопав, клейм немає, в неті не бачу. І якась латунна запчастина, щось знайоме, чи не з паяльної лампи?
Та шо ви ото кажете таке?!Що то у вас за захцянки такі. Того вуйка пана К тре смарувати , пуцувати, та берегти, бо він народився ще "доисторического материализма" , та бачив кАмуняк. А якщо з ним трафунок якийсь трапиться , кому будемо % зносити ? Отакоєвот. Бігме.
А іще привіз таки гарну гільзу. Вона давно в мене, але все ніяк забрати додому руки не доходили. калібр 152 мм., довжина 547 мм. На жаль, буду продавати.
ну той кАмунякО такий же вуйко як з мене Обама...Знайшли кого берегти....Он Алекс уже і місце ритуальне знайшов, Пум-Пурум Опришку ножа ритуального виготовив... а ви берегти, пацувати....Ми тільки пОцувати його зможем.
Шо будете дружині подарунок на виручені кошти купувати ? Он Беку мать дружині на обіцяну шубу до 8 березня не вистачає , то вирішив продати колекцію https://reibert.info/threads/georgijevski-xresti.737600/#post-7905469