Це я замітив що пан К веде мене по життю своіми порадами . За це я його і поважаю , бо він дурного не порадит .
Нє , ну ви бачили таке -знахідок мало . Мо ше ви хотіли замість кельта чергову гиржаву каску викопати ? От тіко нашо ви ото кельта пофарбували зеленою фарбою , га ? Чи то патіна ( таке слово полюбляють усілякі експєрти ) ?
А скромності Вам не позичати )) Ну хіба що у Вас тих кельтів як у нас гільзача по два відра)) То я в резерві виставляйте напоміняться
поки ви тут пану К% кістки миєте у нас Древнюю Кость з Дрєвнєй землею внутрях знайшли: https://reibert.info/threads/kost-drevnjaja.737465/#post-7904120
кельт, ото да, камради монеток накопали а мені топорик, а він зелений і є, положив в мильну воду щоб відкисав від землі, пролежав мабуть 2000 років, там на тій місцинкі касонів нема стойбище було. підвіску від коня найшов, типер топорик і ще шмурдяка мідного і бронзового. ось помитий.
А я такого юзаю. Спочатку здавався завеликим, але так до нього звик, що тепер вже кілька років без нього з хати не виходжу.
А я по простому...Функционала на копе хватало.И сало порезать тоже))Раппитовый хендмэй собственного изготовления
То зараз за нього майже дві штуки просять. А я купляв ще за 500. На перший погляд, дійсно, здається заширокий. Але коли покористувався, то зрозумів, що то хибне враження. Ношу на поясі, користуюсь щодня. Без нього - як без рук. Раніше юзав Форестера, а тепер лежить без діла. Піде сину у спадок)))
В мене простий вікс для бундесвера . Цілком задоволений , вже не один рік ним користуюся ( мать єдина річ із бундесового війська яка мені до смаку ) . Он зара він зі мною в больніці , вскриваю ним кехфір та лотки із творогом .
Як то? А це? Теж дуже файна річ. Кращого столового набору годі придумувати. (Добре, що згадав про свій набір - треба буде чохольчика забацати)
А ну признавайтеся - може то ви китайські горщики з Аліекспрес так зістарюєте? Гаяваспитаю? Скіко голубам за те платите?
Припхався з поля.1\2 копійки Н1.фібула.шмурдяк.Пішов відпочину.Не бешкетуйте.відсотки сплатив.сплю спокійно
А тут кому як Скажу Вам по секрету,тільки тихо В мене є набір столовий бундес (такий як на фото),ложко вилка вермахт,набір сша,австрії,швед,швейцарець. Але чомусь користуюсь тільки швейцарцем Він лише двохпредметний,невеликий,в руці лежить наче влитий. А ножем я користуюсь ось таким Все під рукою.Три роки вже ним САЛО ріжу,а йому хоч би що.Це при тому що САЛО як відомо тупить ножі найкраще.
Якось не по собі ... На первому фото череп з жерла буржуйки виглядає у 813-ім посту , потім такі люб'язні обійми друзів ( один зліва , нічого не підозрюючий , з підкотельником а інший чомусь з топірцем в правиці ) на першому фото 814-го повідомлення і далі один з друзів зникає і в кутку видно скручений його верхній одяг , а на останніх світлинах парує на столі варене м'ясо та куліш ... Шось тута не те - чому Консерватора запрошують і кажуть шо не відомо чи повернеться ...