То таке)) для конспіраціїї (територія специфічна), носив у ньому саперкуі хабар)) та щей грибний сезон був.
Ну це шо спіціально пан Опришок травмує нашу нервову систему,забороніть йому постити такі світлини,до особливого розпорядження
то не та аура буде на штанях. Надо тіки Wermahт. Щоб єнергетика була від Ананербе. Тоді все буде гутт.
Не рухайте Опришка, він ТС у нього контрольний пакет акцій (відсотків) цієї теми)) Звісно якщо пан К. не відіжме
Нє , ну вже ж поважна людина , а пишеш таке шо ні в які ворота не лізе . Яка ж то фігня ? Ото голуби на бальконі серуть не фігню , а то горщик повний манеТТо .
в мене оно теж така фігня була. скидував з кішень дрібязок, і начк ж і багатенько вийшло, і вага така що як на ногу впаде то злаває а як поніс до дівчат у крамницю то вийшло чи 60 чи 70 гривень. отакоєот
От цікаво з якого часу я став улюбленцем , га пане К ? І шось я ніяких привілей із того титула (улюбленець ) немаю .
По перше голуби не серуть,бо порядок знають,а по друге то не фігня,а постамент для расово правильного голуба,бо він побочний син того орла,з якого райхсорла мальювали
ну як то які?! ще живий та здоровий по світу вештаєшся недивлячись на твої провокації та неповагу до рарететів