То реінкарнація ! Якийсь нащадок на землі голубом літає і таки знайшов свій шолом через сємсят років на який треба накласти за те що колись його пращуру власник тої каски лапку вивихнув . Зробіть тому голубу маленький мундир аби вдягнув на себе і буде на бальконі пост №1 .
Вітаю. Дякую, що нагадав. Зараз подзвоню Старому та Похабному, нехай біжить на Нову пошту, посилку відправляти. І від мене теж щось покладе. Ти тут до чого? Опришок створив, то йому і вітання приймати. Зауваж, людина скромна, зробив у такий день, що святкує лиш раз на чотири роки.
а до того що якби не я то і тема проіснували б півроку. я тут її розганяв та своєю яскравою особою привлікав сюди нових членів клюбу. та ще і за порядком наглядаю та відсоточки свої чесні, братні взимаю. отакоєот.
САЛОм аолєйкум шановні!!! Падаркі Кансєрвичу давайте, бо плакати буде. Мені головне аби його високобуржуйство до мене приїхали, а як він від мене буде вибиратись, то вже друге питання
В мене голуби дисципліновані,на хелма ср...ти не звичні))Вони своїми пазурами ржу зчіщають,скоро вже блищатиме))))
Судячи по фото глобальне потепління до Вас не добралось. Смерека здається почуває себе нормально, не те, що у нашому низькогір'ї.
Слово то справа така)) сьгодні сказали (%взяли), завтра забули знову %подавай)) а дакумєнт єсть дакумеєнт, марку приклеїв і спиш покійно