Та ота ухметка в нього поташі від жоги робить та у свинів порається ! Бек то є Св'ятий Миколай ! Він такі подарунки робить - шо весь ахметкин хвонд за рік не спроможеться !
тю. я з самого початку сказав що він зла та черстав людина. отакоєот. З.І. ну ви і понакнопували поки мене не було
вніманіє, тобто увага! у понеділок є велике свято. 29 буде рівно чотири роки теми. тож приймаю поздоровлення та подарунки. З.І. і щоб не казали що я не попередив заздалегідь. З.З.І. хто невідправе мені подарунок піде на півроку до бану. отакоєот. з модераторами домовлено усе.
та то в вас просто календар повільний. а в нас у місті усе швидке. ви от наприкляд знаєте який самий швидкий транспорт? так це тролейбус! бачили що він до шворки прив'язаний але швидко їзде? а якщо відв'язати то взагалі б взлетів. отакоєот
тебе що на бабць потянуло? то ви копаєте в лісі чи до баби яги ходите ? терміново телефоную фроляйн, як буде з Германії в відпустку зі служби їхати хай подружку бере, до тебе десантом закануть
вітаю панство. я бачу що тут не копарі а самі бухарі зібрались. і тепер стає ясним хто ото бухарські дінарії по лісу та степу розкидає. я усіх п'яничок вже до чорного списку вніс і тариф їм подвоїв. отакоєт