Зараза мала!я в тій годині вже сою косив 4 години!Ну ти як?вдалий коп?-бо ми завтра знов майнем<мо твою згубу найдем>
Чесно кажучи, думав тих баб вже не лишилося в полях. Усі повивозили до своїх маєтків усілякі Віктори Андрійовичі.
старших тре слухати!всі літо чекають,а один-грудень?гаявасуважнослухаю?!ну в мене-зима без снігу.майже сезон не закривав.<бандьора натуральная,навіть зима боїться)))))))>.во.я душу відвів.а комради?на вашу авку глядь!і но по тих....ну....островах...з...пятницями.во!!!!!!!))))))))))))).порядок-перш за все.а,були сьодні в полях-жайвір співав.....аж жити хочеться...весна.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ага ! Так ми Вам і повірили - сир вони там варять в мідних казанах ... Ви ще скажіть шо в десятикубові штпріци його там фасуют та румунам на папіроси вимінюют .
Дивлюсь.................................................................................................
То жиєцця добре , курва , в радянській верховині ? Та туди ще не дійшла радянська влада , їй ноги відрубали ще у Ворохті коли тягли туди елехтрику !
Важко... Разом з тим, і роботу ту робити треба, і розповідати про неї. Хлопці говорили, що Міноборони так і не відшукало можливості зробити все те офіційно. Із штатом загону, зарплатою, гарантіями і т.п. Хоча і обіцяли.