КВА!завтра в комрада попрошу до фото його медаль.люмінєву.якшо все пройде-скину фото сюди.а там-беріть і будете мати цирк))))))).тіки попко рму не забудьте)))))).зара на меґа- поплічники адіка.ґерінг<як це було>
Тим більше, що сьогодні споживання винятково заМАЦАного сала. На жаль, іще ні. Але йому недовго лишилося.
не ну пане Опришок єто уже издевательство. Як мона такі хвото викладать? Та й ще це побаче хворий на шлунок пан Кацио. Та й в мене слина потекла.
Доброго вечора, хтось у ґудзиках розбирається? Знайшов пугу з написом на спині «HT&D SUPERFINE» гугля видав http://www.ukdfd.co.uk/pages/buttonsgtom.html Hammond, Turner & Dickinson От цікаво що вона забула в полях Поділля
Не і бе.по гриві- і лопать в руках швидко вивела його б в люди!<ква!казав що кинув.во.¥%§$#§$+%%©®¡«««»«¡¡:-D:-D:--]:-D:-@@>--:-@(_)3:-V:'-C:-@(|0|)_@/O></(|0|)7:^|8!!!!!!!!!вітання йому-любим за душу.но трястимем шо грушу!
Це травень. Моя улюблена пора. Все свіже та зелене, іще не згоріло. Повітря свіже і духмяне, напоєне запахом квітів, а сонечко лагідне. Щоправда, в лісі комарі голодні як собаки, за дупу кусають несамовито.
та нема в мене макро, а так, що його фотать? ґудзик собі як ґудзик Ф22мм. зовні гладкий, ззаду кільце і напис. Мідь або бронза.
Та видіти мушу.<жінка чоловіку-шо?знов на дивані весь день?.він-нє!ялинку вже виніс!.вона-матолок!,ґунцворт!неси назад-новий рік завтра!)))))))>.авку міньєти тре. вже!бо прогул врубають)))))))))Великдень скоро,а в вас ше санта на потилиці)))))))
Тогда и я выложу фото. Сарматское или скифское изваяние или БАБА. Сзади виднеется посадка и поле . В конце посадки была панская усадьба г-на. Дика. Сейчас пусто. Место сдали археологи. Эти же археологи будут шерстить поле по скифам у Бабы. Надыбал на сайте НАН Украины отчет о разведке. В этом году я им помогу)))), так как сомневаюсь что у них найдутся средства для экспедиции. Кой уже год. Как говорится "В большей семье , @блом не щелкают"!