Лещенко єврей? То чистый бред! Это ,чисто азиатская ,раскосая, рожа!Вот вопрос? Как такие люди,ну с чисто европейско-азиатской рожей! Лягли под гномов?
А Бах єврей? То по нотам треба.Страдивари жидяра? Думал не про музыку! А про Афроаме....хай подохнут!
без переходу на нац.признаки!а то не ліпше назі будем!тема-будні і побут!а музику не рухати.бо анафема вам забезпечена!музика то вічність!
1.Таки обманули.В мене товариша так на 10 діб забрали,потім сказали до 31го березня,а 31го сказали - "в 4.00. ранку видвигаємося на Полтаву за машинами,а звідти в сторону півдня".Коли буде дома - не відомо взагалі. 2.На ті зміни до законів,на середній заробіток і на робоче місце ложили болт на 54 Звільняють і скорочують роботодавці пачками і задніми числами.
а ти коли до війська підеш? чи без тебе все зупиниться? якщо є бажання то можу тобі за невеличкий бартній відсоток організувати повістку до воєнкомату.
так давай я допоможу. тим більш що ти жовнір майже готовий, багато знаєш, багато вмієш та іще і одностороя маєш.