Доброго ранку,шо всі сплять,а ну "падійом",філіжаночку кави перехилили,схопили по лопаті медехі і вечером знахідками хвалитись
Знахідками, я вже півгодини як прокинувсь, мали на коп із Шахом махнути, та чую я що він учора культурно відпочив....
то я пану Г. стрічку кулиметну напродав втридорога, от типер він і розпродує колекцію щоб в чорний список непотрапити.До речі, кулиметика нехочете купить задешево?
при зустрічі дасте пану Р. дасте по шиї дуже часто він розслаблюється, буде погано сибе вести пришлемо сестру африканки ту що до пана Касіо повина приїхати., та зуби на полку може покласти з черепом
+2.Вночі шось ляпало.Суслик пасеться на городі в огірках.і зазирає на помідори.Доброго ранку.добрі люди.На коп не йду.на минулому копі перебив держак на лопаті.А держак з акації.хай не гавкає .козел.І на поле я більше не піду.зберуть пів села.і будуть ганяти мене як пана Борсука.скоростріл треба.
С утром панове , на улице слякоть и грязь в поля не пойду , буду стеречь холодильник . У нас шо пан Консерватор уже сусликов разводит ?
Доброго ранку, флудофіли))) У нас за вікном Сонечко сяє, з даху стікає. Короч як наче знову весніє)) Ви гирю бачили? https://reibert.info/threads/chugunnyj-feleks-i-girja.736386/ Та не довеземо ми її — таке добро по дорозі десь продамо
Одесса.........Умерла у Абрама жена. Приходит он в газету - объявление давать. Заплатил по минимальному тарифу и дает текст: "Сара умерла". Ему говорят: - Но за минимальную цену вы можете дать четыре слова. - Тогда добавьте: "Продам Москвич".
ШАББАТ ШАЛОМ, ДЕДУШКА ЛЕНИН! Сен 03, 2015 Былое и думы, Чемоданчик читателя 0 Диалог с русско-израильской ясновидящей Сэм ХАЩАНСКИЙ В рамках подготовки к выполнению журналистского задания звоню девушке-медиуму. Назовем ее Алиной. — Доброе утро, меня зовут Сэм. Долго объяснять, зачем мне понадобились ваши услуги, но мне нужно задать вопрос … Ленину. — Почему именно ему? — Понимаете, я долго изучал его труды и остались некоторые вопросы. Вы можете мне помочь? — Да, конечно. — Когда можно приехать? — В любой день, кроме шаббата. В этот день духов тревожить нельзя. Шаббат шалом, дедушка Ленин! P.S. А ведь и вправду, в шаббат Ленина лучше не тревожить. Хотя дедушка Владимира Ильича Моше Бланк и выкрестился (см. нашу публикацию "Мальчик еврейский, Володя Ульянов…"), никто не знает, какими становятся взгляды даже таких воинствующих атеистов, как Ленин, когда они попадают в мир духов. А вдруг призрак вождя и учителя, вспомнив об еврейских корнях, нынче соблюдает все заповеди и осерчает за субботнее беспокойство?
Бачив . То гиря шоб важити збіжжя , для спортивних вправ вона не годиться бо має не зручну ручку . Є в нас такі в спортзалі то мав можливість порівняти спортивні гирі і оті для збіжжя , ті для збіжжя тіко у вуглу стоять ніхто не хоче ними тренуваттся .