тю. давай я з дохтуром Громовим домовлюсь щоб він тебе пролікував. він людина чуйна та і візьме недорого
Дякую , мені і тут добре . Спитайте в пан К , то він у нас спец по жидівській кухні . Смійтеся , а здавати лайно на аналізи то є самі мерзенні аналізи . Йдеш у нужник і сереш у цілафановий кульок , а вже потім набераєш біо матеріал на дослідження ,. Добре хоч зара вже є зручні і спеціалізовані ємкості . Можна легко наповнити ту колбу бо там є лопатка припаєна до пробки і загвинчується на різьбу і не смердит , а раніше в сірникову коробку ота складали .
То сало з маци? Навряд чи, адже всі сусіди Вас знають в обличчя, та і про сімейну драму теж. Так що не звернули би уваги. Просто подумали б, що Ви приїхали все повернути назад, та чекаєте колишню.
Оп'ят ти за своє ? Най Громов почекає , я ше поки не такий хворий . Та й зима вже скінчилася , нове життя починається .
Принес мужик анализы в поликлинику. Вытаскивает трехлитровую банку мочи. Ему медсестра: — Вы бы еще чемодан говна принесли! Мужик (доставая из-за спины чемодан): — Как знал, как знал!
В мене є завши де взяти прилад в аренду , та й майнлаби 705 почали з'являтися по більш менш нормальним цінам і не видко отого перекупа із якимось самурайським ніком який вічно скуповував всі тери705 , то мо й майнлаба прикуплю . Вибачайте , але життє воно таке .
Дякую. Тепер буду знати. Бачу Пан Громофф перед минулорічними колядами, на такому капені зробив гарний ґешефт https://reibert.info/threads/kapen-franc-iosif-v-ljukse.565542/
таке. ти і до жидостану збираєшся і обізян вподобаєщш та ще і робичів жидів маєш. а я знач у жидівському їдлі спець. оце ти брехун
так пан Громов ще і гарно реставрує. і емаль востановлює і позолоту, коротше з гімна робе таке наче щойно зробили. отакоєот
Сало переховуємо. Адже шабат. Враховуючи, що цей пост народ буде читати вже вранці, то відразу викладаю шабатню музику.