Та не секрет . І я в обласному , в столичний ше нащастя не час іхати , вже краще мать відразу іхати до Ізраілю бо по грошам мать вийде те саме , от тіко жиди хоч вилікують на відміну від наших . Був трохи переів свіжини , через кілька днів схопив живіт думав шо апендикс . Подався у свою лікарню , добре шо там працює моя двоюрідна сестра , то місцевий хірург мене обмацав і сказав шо апендиксу ніц нема . Зробили аналізи ну і отой показник був високий , зробили узі , але в нас ніц нема спеціалістів які лікують гастроентерологічні хвороби так шо і поіхав у обласну лікарню . Тут і узі і зонд і купу аналізів здав , прокапали мене і вже все стало в норму . Вже сиджу тут із понеділка але якось писати не хотілося , та й був ше сусіда по палаті то було з ким погомоніти . Я йому про коп розповідав він мені про полювання . Той хлопець загорівся копом хоче купувати прилада , вже й карти шуберта скачав по своєму повітові .
Та добре шо немає , бо ото вже пан К відвівби душу , а я вже не молодий і довго бігти не зможу . А це ідея , про вайфай , є в мене десь пароль , навряд чи він поміняний . Хоча там у парадній довго не посидиш бо там двері у парадну замкнені , відеонагляд і чужих худко виганяют та ше й тому поверсі де я мешкав жиє цельний полковник міліціі , такшо у відділок хутко втраплю .
Та вже в понеділок виписуватимуть , назначать ше каблеткі пити , але то й дома мона так лікуватися . Вона не знає , та й не потрібно іі вже вплутувати , то так була в мене мимолітна слабкість . Та нє треба самому до ахрики виіздити , бо пан К казав шо із світу ізжіє якшо до мене африканка приіде напожить .
Мда... В столиці лікування і діагностика дуже не дешеві. Головне треба старатись показувати що у Вас грошей багато немає, і трохи "прибідняйтесь". Бо ті "шкуродьйори", скільки їм не дай, все висмокчуть. Виздоравлюйте скоріше! Через 3 дні вже весна, і купа неперекопаних місць!
До казенного супчика і каші та чаю додаю кугачку , творог , варені яйкі , кефір та печиво і всілякі банани та апельсіни . Продуктові магазини поруч так шо із харчами проблем ніч нема . У відділенні все гуд є телик , холодильник , душ і гаряча вода цілодобово .
Дякую . Та отож , якшо іхати в Кійов на лікування то вже краще збиратися відразу в Ізраіль там гроші теж витягнуть але хоч вилікують .
Та туди мона зара іхати без віз і запрошень , але напокопать там зась , відразу до криміналу закриют .
Бо в Ізґаєлі лікарі євреї, а в Києві одні жиди Так- що їдьте краще до Ізраїлю, може заодно там Мойшу-Зубніка зустрінете, то спитайте де він падлюка золото зарив.