Та маю проблеми із шлунковокишечним трактом невистачає в мене якого там фермента , ото буває і прикрутить . Але не такий вже і старий , ті медсестри ше мать історію камунізма вчили у своєму медучилищі .
То спадкове і залізяччя тут не дочого . В мене відсутній чи є дуже мало якого ферменту який розкладає білірубін і в мене його забагато і ото іноді мене прикручує . Попхався в губернію бо в нас ніц нема гастроенторолога в нас в повіті все лікуют хірургі , добре шо поки ше не патологоанатоми .
В моєму віці вже так , проміняю цицьки на кросівки , старію шо поробиш . Хоча сьогодні хотів зайти до бувшоі в гості , вже й прийшов до кватіри де мешкав , але зрозумів шо вчиняю не правильно , пішов то й нічого вертатися і знову баламутити собі і ій життє . Так шо куплю кросівки і все буде гуд . Тим більш пан АртБорсук сказав шо тепла не буде аж до 20 чисел травня то в шльопках скоро не походиш , отакоєавикажете .
Добрий вечір всім панам хунтожидобандерівськім каратєлям! Дивлюсь цицьок тут вже наклацали на кожен смак і лад. Погода в нас сьогодні була гарна, із знахідок - ніц, бо знову нікуди не виїзджав скоро коп вже буде снитись.... До мого "музею" сьогодні потрапив ось такий Хвранц-Йосип, в обмін на 2 калакольчіка
О дякую . Я вже повечеряв , в столовці давали гречану кашу і варену бурячку я додав до цього кугачку і варені яйкі та запив це все кампотом із пряниками , і оце щойно випив літру кифіра із пряниками і ше й бананів наівся ( звикаю до африканськоі дієти ) .
Це взнаки синдрому*тягання непотрібного жаліза*.Жалізом *порвали* печінку.*Моня .купи скрипку.Зачєм тібє єта жілєзная штанга.С твоім здаровєм?*.
От бігати я буду тіко під прицілом кулемета , а так ні . Та й думаєте шо я на тренуваннях рекорди ставлю ? Тренуюся по мірі своіх сил , а от як почну бігати то точну загнуся бо я ніколи не бігав і не любив бігати ні в школі ні в універі . Скакалка , велосипед це пожалуйста , а бігти це без мене .
Після такого лікування , Громов буде лікувати , а ше трохи хочу пожити . Он Ви всі мені зробили вечір , підняли настрій , дякую ши Ви є , бо іноді буває дуже сумно як от сьогодні .
Да що було те пройшло,але всерівно тре когось для життя шукати,а не в залізяччя вдарятись,за час своєї роботи стільки історій про життя почув що можна романи писати. Якось була ситуація мужик з Новгорода расєянського так пішов в запой,що опамятався тільки в нас,і гол какі сокол майка,шорти та резинові капці,поговорив я з ним по душах,купив кілька пиріжків,храпачку води і показав лєктричку на Київ,через півторароку в Фастові підходить з молодицею і питає чи впізнаю його,х.з.,таких сотні проходить кожен рік перед очима. Пішли на привокзалку попили кави і що виявляється пішов в запой бо розвівся з жінкою,по дорозі до Києва познайомився з молодицею,і кинув там якоря,потім забрав речі з кацапії,ізготовив дитину.То років чотири інколи проїздом як був у нас телефонував,заходив в гості,пити кинув,почав свою справу,машини варити.