То ви, хлопці, щось недоробляєте -))))))))) Бг ...-))) Добалакаєтесь мені, перейду на пуцьки -0)))))))))))
ви це до чого закликаєте? до того щоб замість цицькатих красунь одні дощки сороковки були. гаявасуважнопитаю
С вечером панове , на улице дождь целый день , малость на работе промок так что пойду лечиться . Шо тут нового кроме цицек ? собака еще не разложилась на атомы
висилайте. а ми як весільний подарунок купимо бляшанок 5 чи 6 гуталіну щоб КАЦіо нову наречену намастив
Вика Цыганова оказывается тоже витиран В России скоро и послать некого будет - кругом витираны, всем почтение. Кто не поздравил её с дедываевали?
Пересил не дешево.це скіко сємачок тре продати.щоб на пересил заробити?.А скіко грошей на труселя тре?Економічно не вигідно.*Бархатні ручки*.вихід з ситуації
Ееее тута не та ситуація,надійшло уілька скарг,треба уважно розглянути їх та й прийняти міри реагування,а оті шо Ви називаєте дошками некантованими є натюрпродукт,то єсть без ГМО та шілікону
Вам би ото тіко позбиткуватися . Я он зара в губерніі і шось мені тут так сумно і самотньо шо хоч вовком вий , а сидіти в тій губерніі мені ше до понеділка . Завтра хоч мотнуся по спорт магазинам та куплю собі кросівки бо калоші вже геть стерлися , а в неділю сходжу на барахолку .
хіба що ви мені, та пану К%, як братні відсотки -)))))))) імпортозамещение на дудуся пінжак с карманами ... скарги тре подавати згідно регляменту, після сплати усіх відсотків -))))))
от тілько без сліз на них дивитись неможливо, анорексія то жахлива хвороба. а що до гмо та іншого то взагалі зараз стілько хімії навкруги, і в їжі.і в питві, і у повітрі що троха гмо та сілікону вже небуде так помітно і у вовред не піде, особливо після чорнобиля. отакоєот. а ви кажете