Як для своїх, це яка? 0,05%? Не треба відповідати як Юля Володимирівна про ціну на газ в укладених нею контрактах, ти цифру назви. Адже є трохи того бісового антикваріату, то не знаю чи то скидати, поки ціни не впали, чи притримати?
А чим докажеш, що ти це ти? Що живий і легітимний? Адже забанили тебе: http://reibert.info/threads/konservator.476492/#post-5010806 Навіть Паромщик за тебе переживає. Я, щоправда, щоб не було смути написав, що все гаразд. Але то для інших. А я - не всі. "Какие Ваши доказательства?" (с)
Все вірно 45 діб партизаном!збереження за рах.держави!в мене -ст.опер "тунгуски "але чомусь не беруть.видно зенітчиків ще не дуже треба.а ось звязківців держзвязку забрали.та я не ображаюсь-кинуть клич-піду!
Козак-Голота поважний персонаж!а хто не грамотна-читати не вміє,і своєго цурається,й чужого не навчається!амінь брацця!
тьху на тебе! три рази. узяв і жида сюди припхав. і після цього ти ще волаєш що тебе не треба розкуркулити, тобто зробити ревізію?! ось підожди! я старому частину своїх повноважень передам він попелище і зробе ревізію замість мене.
А на один коп продасьте? ))))в книзі "легенда про уленшпіґеля" така невдала торгівля закінчилась вогнищем))))))думаю зараз такого не буде-може))))
А з чого ти взагалі взяв що Лещенко єврей ????????? "Род Лещенко ведёт своё происхождение из села Низы Сумского уезда Харьковской губернии."
Причому тут Кобзон ? Мова була про Лещенко.Він не єврей. А Іосіф Давидович таки єврей,не заперечую,але народився він в м.Часів Яр,Донецької області.