Доброго ранку. У нас за вікном якась неясність, а на післяобід обіцяють дощі((( Хтось пана Касіо направте сюди https://reibert.info/threads/chugunnyj-feleks-i-girja.736386/#post-7890783 Гиря як він хоче)
Картина художника Люсьена Фрейда «Benefits Supervisor Sleeping» была продана на аукционе «Christie's» в Лондоне 13 мая 2008 года за.... 33.6 миллиона долларов. Картина стала самым дорогим произведением искусства художника при жизни. Не знаю как Вам цей "артехвакт", но или я дятел и чего то не понимаю или .... Что то, глаз не радует, єто затрудняюсь сказать "произведение искуства")))))
то навпаки добре!ми завтра на перебите )))))))поле знов їдемо,воно завше дає шось смачне.доброго всім дня!в нас+4,сніжок пролітає.припер зі зміни.сьорбаю кафу,кнопаю,ак заряджаю.
просто в мене є 34р,но підбитий.десь пролітав того року новий по каталогах-+-450 єнотів.інтересно,правда чи.......
навіщо ж так лякати? я збирався у Карпатію спину підлікувати ,а якщо буде така погода, то там (куди я збираюся) тільки старий Хаммер та ЛуАЗ пройдуть…
Та які там Ваші. Ви помилилися - на першому плані це Нінка, на задньому чорнява Катька, а то дві світленькі сестри близнючки із сусіднього підїзду....
дивлячись на що дивитись, комусь антикварний диван. комусь інопланетянин, дядя Жорж уставший з роботи, обнажоний маха
А я ось чого накопав за два виїзди... І навіть парфюм викопав (на 4-му фото), саме до 8-го березня))))).