Пишу тоже от фонаря. Чтобы произвести хорошее впечатление, Света на первом свидании ела банан ложкой. --- - Играем в карты на раздевание, и я вот уже три часа готова раздеться... Но карта, блин, как назло, всё прёт и прёт!
Доброго вечора,приповз з лісу і пью пиво Гуманське з бринзою ну нашою місцевою та й бачу хто не хоче працювати з льопатою та й хабарок до домів нести,а в лісі ляпота,красота,монетки всякі в карман самі вскакують
Так нашо було розводити "Тайны Мадридского двора". Я тепер вночи спати не зможу. )))))Єто насилие!!!!
Значить так нічого майже хорошого,перше хвото два ножичгега та пуговиця трапилась землянка ще коло неї ломані лопати, шматки залізної кованої полоси,квадратні цвяхи,запитання хто підкаже по періоду ножів бо пуговиця не факт може загублена,думаю чи викопати землянку та прозвонити?? Друге фото результат за день,гільзи підкови не забирав.
Нє,звичайний складний ніж з мідними накладками,страховочний хомут теж мідний?? Лезо зламав бо були гнилі залишки.
я місяць майже хворів, і що дивно пива геть зовсім нехочу, даже домашнього , алкоголь зовсім нелізе, так 30 грм , ото прикол.
На батарейки для МД хватит ,.... та на пИво!)) Переглянути вкладення 6167887 Переглянути вкладення 6167887