Гудзики я бачив. Можу підтвердити - Дуже гарні. Хотів мені одного подарувати, але я скромно відмовився - ніззя таких красавців розлучати. Вони ж як дітки
Вітаю. Він, мабуть, прочитав оцей вірш... Спойлер: Текст Товарищ! А ты прикупил Минелаба? Он-круче,чем Ленин! Он-слаще,чем баба! Да,Фишер,конечно вам брать не с руки. С ним ходят,пожалуй,одни муд*ки! Ну что я могу Вам про Гаррет сказать? Им очень удобно в пи"де ковырять! Купили вы Асю?И хули,спасло? Однако дебилам с ней очень везло! Кондор?Друг козлов! Ну и как с ним искать? И фирма такая,что "ёп вашу мать"! Придумали Вектор.Годограф,табло. И пялят в него горемыки е"ло! Хвалёные Вайтсы-игрушка лохов! Тесоро-конкретно удел петухов! Про Баунти(пляжник)-я скромно молчу. На них(на картинку) я просто дрАчу! Новинка- "Технетикс"!Как в руки возьмёшь, Так сразу всех дилеров на"уй пошлёшь! ПульсСтар-окуенный такой аппарат, И скачешь по полю с ним,как акробат! Бери Минелаб!Нех"й репу чесать! А впрочем,мне пох"й!Тебе выбирать!
Най пан Консерватор не переживає. Сьгодні тезка в онлайні не з'явиться, а завтра ми їх з гордістю проп'єм
І не надоїло вам бути ото таким Супер-Консерватором? Людина три дні на форум не заходила, а вже встигла заробити від вас зашийників три рази по тричі. Невідомо за віщо. Ото здивується...До речі, частина тих зашийників ваша. У якості процентиків. Отакоєот...
Доброго вечора.добрим людям.Сьогодні відкрив сезон.був на полі.Нак бронза.фібула.пуга з бройлером.В кигтях скіпетр і держава.ключик від пана Кансерватора..Єдна куля від арісрака.Найгірше те.шо вже поле прочистили до мене 2 рази.
типер прикол, поїхав сина забрати від репетитора, дай думаю на заправку заїду бо горить клята лямпочка, заїхав на одну бензину нема по талонах, на авіс поїхав, бензину нема по талонах, а де талони ? в Черкассах на базі, поїхав на другу нефартову, хоть і Павлік висить зазиває, і бензин з Литвії транзитом через Кременчуг, але є по 17.45, і то закривають вже, ледве встиг. Звоню в бар, там заправка рядом, по талонах!, завтра мабуть доляр буде по 32грн, бензин по 25 грн !
Скоро будуть . Метал он в ціні падає , почали нормальні б\у прибори по більш менш доступним цінам продавати і перекупів шось не видко . Ше трохи такоі економічноі політики і копарів поменшає в рази , от і не буде кому вже шастати . Та й не вірю я шо скрізь вже ходжено , по одних тіко картах шуберта мона копати все життя і то не у всі місця втигнеш .