Доброго дня,погода дрянь ше та +1 сипле сніг з дощем. Пане Касіо,то як Вам тре чорна то можете по інету виписати собі з ахриків,чи з погранцями когось попросіть погутарити вони їх пачками виловлюють,а рушницю потім їй подаруєте, шоб вона з нею на ринок ходила
Та мать замовлю , тим більш є родичка яка працює в авіакомпаніі і працює в краінах ахрики то може привезти чорну дружину . Он в більшості пілотів там є чорні дружини і купа діток мулатів , а дома іх чекают бліді аж сині жінки європейського типу .
Ця традиція прийнята не у всіх племен , а в городських взагалі ніц нема такоі традиціі . Мені треба нормальна афро-кобіта , а не якесь ммг чи схп .
Це плем'я вже зайняте , там пан К собі жінок наберає . Мені до вподоби жіночки племені хімба https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Химба
Дурна вона таким займатися . То там такі традиціі бо жерти ніц нема , а в нас слава Богу поки все добре .
про яке ви племя говорите, після того як кАнцерватор від камуняк переметнувся до Ляшка, його жінки ніякого племені не цікавлять.
сусіде. так ти ж повинен теж до ахрики зїхати. бо небуде тобі тут життя. я прикладу усі зусилля щоб тебе з твоєю зоофілією зі світу зжити. нам і своїх звірєток вистачає, одні кацапи та підкацапники чого варті. тож нетреба ще і з ахрики обізян тягнути
Таке , шо вже тобі африканки не вгодили , га ? Ну ше негри мужчіни то ясно шо то ашибка пріроди ( але багато білих жінок думає інакше ) , а от жінки то інша справа .