http://lopata.com.ua/gruntovye_metalloiskateli/Golden-Mask_1.html но я понял, если не знаете , то и по напряжению незнаете, извините.
я на їхню іншу тему поскаржився але щось реакції ніякої. треба мабуть дядькові Траку писати щоб порядок навів
Те що треба. У мене такий з 2008 року. Жодних поломок крім дверних замків. Але мій Берлінго мені вже більше до вподоби.
Не можна. Тоді доведеться таку дурнувату мармизу завжди носити, шоб по феншую було. А мені ніззя - я солідна людина, через місяць 40 років стукне, в мене троє дітей і теща, дружина - кандидат наук. Ніяк ніззя.
Но очі вострі!пальці спритні!меткі,як мись!без спалаху.цокнув постріл!москалика?в пекло!хай здохне!ми ж переяслав<ну майже> писали колись!Авель і каїн були?брати?ніч була темна.Бог!бачить завжди!
А ква-бери ґо на вихід!комради мат ріжні-шо?не дадут походити?кургва!най йде ззаду і рит!.ци їм жєба даї))))))))))).звичайно-моя машіна,мая хабара.да!часом самоґо тисне.но!я кур+ +ва чесна.найшов-комрадам показав.інакше..........ну.а на пробу.хай бігає.п.с.-жабу?убить і сожрать)))))))))
Добрый вечер, хунта и хвашисты! Время к ночи никто даже не заикнулся "поздравить" с непонятным совковым 23 февраля Правильные у меня друзья, не наш день...