Термінатор десь на рівні Грози 4 ЖТ, може хіба в якихось случаях тяжких дискрим буде кращий(чув таке, не перевіряв), а в вераторі статична схема, прибор працює в статиці, і в статичному режимі майже не має впливу землі. я Той, хто розібрався і принюхався до вібратора вже його не продає. Спитайте в присутніх тут вібраторщиків. Головне взнати на яку частоту він настроєний.я собі брав середню, 7 чи 6.5 , не пам,ятаю.А можна і на 12-18 заказать для монеток.
Термінатор теж достойний прибор. Користуюсь ПРО, доволі цупкий завдяки відсутності фільтрів, а от з тріо не пішло, та й Бек якойсь казав що пропускав з тріо навіть верхові манетто
Тю, так то Ви кожен ранок через ЛЕП та хату лісника від Романівки на масив на велику їздили? Звонили в дзвіночок та горланили пісні? Чи Ви вже по побудовані дорозі їздили? Все, всім доброго дня, поїду в БНР щось зроблю.....
як раз 1,9д бере всю соляру, а 1,5 дці вже капризулькає (тнвд вилітає на раз) справа в тому, що 1,9 д вироблялись десь до 2004 року, тожбо більшість з них вже вбиті в хлам, т.я. це комерційне авто 1,5 теж не подарунок, слабе місце, це насос (300 у.е), форсунки (300 у.е\од), турбіна (800 у.е), ціни докризові. раджу, якщо дізелья, то європейського бітка (але не сильного: бампер, крило, двері), чи бензин 1.6 (розхід однаковий з 1.4, але конів більше), ізгодом встановите газове обладнання, ціна кілометра буде такою, як в дізеля, а може і меньшою.
Приїджав знайомий на Опель Комбо, 1.3 Д, та і сусід на 1.7 їздить вроді нарікань ніяких немає все гут.
Доброго ранку панове, +5, сонячно, до праці, хоча вівторок в мене виихідний подарую пральну машинку, куплю Опель комбо, продам піпелац хто привітає мене з 23 фівраля той комуняка.
товариш мав Сітроен Берлінго, 2004 року в 1,9 дизель - ніби не скаржився на топливну - та й ходова така нічо!Солярку лив всіляку - й з ОККО й з Камаза з Кразом - змін не було в роботі!
я по ціх машинах нічого не скажу, бо незнаю ... в мене кенгурятки майже років по дізелю, все що не ТНВД робить на любому ДТ, але коників там до 65, це для всіх авто якщо з ТНВД (це той, що видає до 1200 бар) ті лягають від "сухої" соляри (та, що розбадяжена газ конденсатом)
Ну!а не краще взять в ближніх комрадів ріжні бюджетки в оренду<по дню на кожну>.а тоді хай думаї.бо професійку<ну якшо йому перегорить коп>-важко продати.часи не ті.доброго всім дня!в бандьор+13,хмарно.<свєта скурвилась-тож ні комп,ні ак-не робочі.один но моб поки тримаї марку,заряд тобто.>то певно вітри вчорашні винні.алє то хвігня-завтра поїдем!
І таке буває... Военно–полевой раввин, Германия, 1910–е. Знаменитый девиз Gott mit Uns! (С нами Бог!), под которым воевала немецкая армия, в начале ХХ века допускал, что пути к богу у ее солдат могут быть разными, и действительно, в рядах кайзеровской армии сражались представители не только различных христианских конфессий, но и евреи, исповедовавшие иудаизм. Поскольку солдаты–иудеи нуждались в посреднике между ними и богом, то армия им такого посредника предоставляла, после начала Первой мировой войны была учреждена должность полевого раввина (Feldrabbiner). На фото один из таких раввинов, который носит специальный шейный знак со звездой Давида. Раввины делили все тягости фронта со своими солдатами, их награждали боевыми орденами, но после прихода Гитлера к власти расовая теория скидок на прошлые заслуги не делала, бывших полевых раввинов преследовали и уничтожали наравне с другими евреями. Например, доктор Зигфрид Кляйн, фронтовик, кавалер Железного креста 2–го класса погиб в концентрационном лагере Аушвиц в 1944 году. На сегодняшний день историкам известны имена около 30 раввинов, проходивших службу в кайзеровской армии во время Первой мировой войны, об их деятельности и судьбах была издана книга (пока только на английском): Преданная верность. Еврейские капелланы в немецкой армии во время Первой мировой войны.
Комрада Вінченсо <давно го тут не видів> штуркніть під ребра)))))!в нього там піч-камін<на мої шліпаки> був нічо так!
Отой Комбо, що німецький - хороша машина. Жаль, німці його не продовжили рестайлінгувати. А той Комбо, що насправді Добло - треба питати у власників. Бо італійці для наших доріг не годяться.
виявляеться, шо взяти в аренду у камрадів не так то й просто ... "пробігся" по форумчанах-запоріжцях, усюди ніц. в "містяковій" темі взагалі все пилом припало -((((((((((