Сьогодні провів ревізію на одній металоприйомці,і ізьяв лишки за літр самогону в приймальщика,хазяїн десь поїхали кістки парити в Карпати,ітог годинник авіаційний в робочому стані,два будильники в металевому корпусі один тікає другий ні нафіга їх взяв сам не знаю,мо кому тре,розббарахолили гади якусь оптику,лінзи діаметром сантиметрів 10 якщо кому треба то дві штуки можу підігнати.
Здоровенькі були, ану хто має каміна вдома, як воно, краще ніж груба? І ще одно, стоять у когось сонячні панелі?
камін майже 90% в трубу, грубка тема, сонячні панелі дорогувато, літом гут кпд, взимку. хоча якщо такий комін то тема.
[QUOTE="Мурад аль-Шах, post: 7868082, member: 88589" Закинув бухати)) Відчуваю себе людиною.. [/QUOTE]
За камін так і думав, хотілось би звісно щоб все було по сучасному , але і тепло потрібне, ось так...
В мене камін з непоржавейки зварений.я задовольонний.мясо.риба печеться будь здоров.Гріє дуже добре.Маса невелика.прогрівається миттєво.Влітку бак фунциклірує на 80 літрів.Не панель.а взимку від котла+бройлєр на 50 літрів.Зроблений з пивної кеги.
На добраніч.пішов я на вокзал ночувати.Слухайтесь Канцерватора.не бешкетуйте.І цей.Колю-мудальйона не сильно штурхайте.Він там мабуть вже плаче.
Купляв в поставщиків пива.років з 8 тому.Запросили на той час 350 грн.Все рівно.дешевше .ніж купити готовий.350 кега+150 тен.+2крантіка по 20 грн.Різьби сам точив з нерж.Лист пінопласту і лурон скотчупа.для теплоізоляції.Іще дроту метрів 5.і автомат на 16 ампер.