Доброго дня,погода геть кака сніг перейшов в дощ,коп відміняється,порядку нема навіть січас Буду шити чохли на прибори,шоб були вони красиві та було ім комфортно
О то ми з вами можемо зробити собі гешефта,бо я бачив таку як на другому фото у знайомого .Давайте швиденько кажіть скіко готові грошей потратити?
дощ, 0С, мокро, холодно, сала нема, жарю мясо, куплю водоколонку, продам Ланоса.продам Корсар супермастер, Терминатор трио, а сіськи будуть?
Хфото поки не маю,бо ж та шрайба у знайомого.Сьогодні зайду подивлюсь чи є,але для того щоб її забрати мушу сказати йому якусь ціну,а яку не знаю.Тому й питаю з якою сумою ви готові розпрощатися
спочатку міняйте на півлітру, потім закусь добавте, якщо буде сміятись , почніть з 50 грн і т.д можете сємєчкі запропонувати мішок, я у пана К. оптом куплю, хай дома сидить, хфорум дивиться, куди йому з його радикулітом сємєчками торгувати біля синагоги, отакоєот.
Дощ задрав! (( Усім здасті)) І приємного дня! Закинув бухати)) Відчуваю себе людиною.. Кидаю палити, важко але борюсь! І вам того бажаю! Смачної ранкової кави вам панове! До вечора!
Де дощ?в нас вітер,хмарно з проясненням.зара здам зміну-і спати.курити різко не кинеш,зменшуй дозу помалу.доброґо дня всім бандьорам.!погода-може бути.знінщик і аванс-на підході)))))))
Вітаю. Понеділок... Сніг перейшов у дощ, вітер, бр-р-р-р.... Зайшов глянути, що пишуть у блогах, а там.... Тюкну і вас по тім"ячку:
Доброго ранку! Хоча — понеділок, дощ, все тіло ниє… який він в ср…у добрий? Он сусід наче десь поїхав на коп — збоченець)) В таку «погоду» тільки біля теплої грубки салом закусювати
Вітаю ! На вулиці помуро , якийсь + , ранком був мілкий сніг , який до 8.00 вже і розтанув . Моя бувша носила тіі лабутени ше бозна коли , от тіко називали іх тулі із червоною підошвою та й всі діла .
Та куди мені — я навіть у кирзачах підбори болгаркою відпилюю)))) Бачив як одна … нашою бруківкою з генделика додому «йшла» на таких ходулях))))