Нє. Якщо у Вас є їх багато, то дайте сусіду хай МН пояски болгаркою позрізає, і свинцову шрапнель висипе
Здоровеньки були.Вибачаюсь,а через Новоград-Волинський не проїзджаєте?За якою кількістю міді можете приїхати в Новоград?
Десь Пан К., пропав. Мабуть з Паном Касіо свіжу партію сємочок смажать, шоб з наступного тижня було чим ґешефтувати біля сінаґоги
В Новограді як мінімум 2 рази в тиждень. Хоча би кіль 20-30 щоб не крутитись в місто з об'їздної Може латунь, люмінь, і ще щось підзбирається. Заїду заберу
Всерівно -20%., з ними ніхто не грається. Особисто я беру під -20%, і заводи забирають в мене також під -20%. Немає часу їх брати і перебирати. Все в мішки і на переплавку
Не нннааада! Собі залиште. Якщо у Вас є нелюбіма тьозча, а в неї в хаті є грубка на дровах, то я можу порадити що з тим фугасом зробити
Всім добраніч! Нехай наступний тиждень всім принесе хороших знахідок, гарного хабара, ґешефту і високих братніх відсотків!
Десь Пан К., пропав... За цей час можна вже було пару мішків сємок насмажити Мабуть Аліксандропольській РЕС люстрічєство за несплату відрубав, або за Інтернет не проплатив....
А може добро в клуні перебирає,медяк до медяка,люмінь до люміня,Ви непогані ціни запропонували,буде гешефт
Йома-йо,наші місцеві металоприймальники конкретні суки,гільзу пістолетно-пулімньотно-гвинтівочну по перше не всюди беруть,по друге хочуть щоб висвердлена або пропиляна була!!!!Беруть тільки в одному місці таку як є,але ціна просто сміхотворна.Хоча знаю що в інших місцевостях з цим проблем нема.Так ніби не в Україні живу. Хоч бери і відправляй в інші області! Може то з Вами гешефт навести скажімо?
таке. я нещодавно тілько в хату заліз. по справах до друга пішов та посиділи. погомоніли троха. отакоєот. а ви кажете