Просили передати;привет.если чо продаёш смотри непопадись.есть такой мудак из борисполя сирота павел николаевич редкосное чмо. делает заказ потом посылку неоплачивает.
Здаю безкоштовно,я такеє діло відправляв через "Делівері" десь 85 кг приблизно,точно не памятаю на Харьків торік виходило біля 200 гривень.
Збирайте цвітняк. Часто мій бус катається Харків, Полтава, Дніпро, Одеса. Також від Ужгорода, Чернівців, Львову кожен тиждень їздять мої хлопці. Можу кольоровий метал забрати. На завтрашній ранок виставляю ціни: Мідь - 90-95 грн/кг Латунь - 60-64 грн/кг Люмінтій - 22 -30 грн /кг Свинець - 30 грн/кг Акумулятори злиті по 17-18 , незлиті по 14,5-15 грн/кг Магній, ЦАМ, нержавійка від 15 грн/кг і вище
В мене база ліцензована. Ціни по регіону адекватно - середньовисокі, телефони свої не боюсь давати, бо в інтернеті і об'явах всі знають.
Пан К., обіцяв мене в "помошніки" взяти. Я йому відсотки буду збирати, І з його вітсотків буду брати свій чесний відсоток. Все по-справедливому: мені 80% і пану К. 20%
Ще раз всім привіт,що новенького?Був на копі,(по домашньому)знахідок мало. Була ще одна 2 коп 18...якогось року,кисне в милі.В субботу здавав чорний метал 2 ,20 половину повернули(осколки і рештки снарядів)тож гешефту не війшло.
Картєчь і шрапнель? Буде по 30 грн/кг. Раз Аською попав на полі, то накопав кіля 4 шрапнелі. Соток 10-15 якійсь бабі фіскарьом перелопатив, плювався, але дістав ще хреста і аліксадрівську копъейку 1858 року в нормальному сохрані
У меня только негодные шиномонтажные грузики,в прошлом году купил за свинец один аккумулятор на бесперебойник для котла,а на машине уже девятый год аккумулятор пашет и начинает потихоньку загибаться,так что пора с ним прощаться..
Шиномонтажні балансіровочні грузіки йдуть під скидку -20%. По 24 грн/кг. Бо там є чорний метал, яким до діска кріпиться
В Маріуполі, на "Азовсталі" чи ММК Ілліча, (точно не пам'ятаю щоб не збрехати) , пів року назад в мартенівській пічці бахнув снаряд. Рінат Ахмєтов попав в ремонт на декілька десятків мульйонів. То зараз взагалі ніяку конверсію заводи не беруть, навіть осколків. Запоріжсталь і Кривий Ріг також перестраховуються. Якщо в вагоні брухту знаходять осколок, то повертають назад вагон. Ось такеєот...