Копати в лісі можна, земля нормальна, на дорогах ще невкопаєш, сигналів гарних уйма, на літо залишили Ось коп сьогоднішній, маленькі то сольди напевно?
Сегодня ездил покопать. Туда куда можно проехать. Т. е. реально возле асфальта.))) По мелочи: монеты дореформа, пряжки, колышки ганс. Но что удивило -быстро сдох. Полтора месяца не копал. Отакоевот.
В Дніпрі є свої хлопці. Завтра взнаю як вони там, і в приват напишу. ...або везіть мені в Рівне, тіліхфони мої в інтернеті і у всіх газєтних об'явлєніях: 0980544770 0931122447 0503759735 Вадим
Ви подумайте. За 2,5 % буду тільки на дівані лежати і тіліхфон інколи піднімати. Не жаднійчате ділячи відсотки, бо буде: "Гдє та маладая шпана, чьто сатрьйот нас с ліца Зємлі" (с)
Камради, порадьте хто би міг мого мосінського карабіна ( вже ММГ і СХП разом взяте), 1907-1908 року реставрувати?
В Рівне далекувато, я так наперед спитав трохи, з того року небагацько , але ж відкриття не за горами..)Спасибі.
А почем тогда медь? Явасввічливотакуважнопитаю? Только будте снисходительны, у меня слабое сердце! (((
Пан К., трохи не те. Якщо з ним комерцію і ґешефт почну, то останні сподні на барахолці продам, щоб йому віддати відсотки
То привозьте. 95 -75=20 грн/кг. На 100 кг буде 2000 грн. Це нормальна зарплата за пів-місяця десь в якихось Кансєрваторських Аліксандрополях