Щось як не зайду до теми, все нові лиця з'являються! Привіт панству, як ся маєте? Хто сьогодні до сінагога?
То Ви все-таки мене в помічники готові взяти? В якості молодшого ревізора-реквізитора? Якщо наважитесь зробити цей мужній крок, то знайте, буду виконувати свої обов'язки сумлінно, відсотками буду ділитися чесно по-братськи мені 80% і Вам 20%.
На рахунок підшипніків. В мене колєга в Луцьку біля підшипникового заводу має скупку, то в нього тих підшипників, як у Матроскіна гуталіну.
Так. Не знаю як хто, а я особисто латунну гільзу беру. З пістолєтно-пулімньотно-гвинтівочною нічого робити не потрібно, а більше 10мм в діаметрі потрібно капсуля або викручувати, або прорізати болгаркою чи свердлити. По ціні на сьогодні даю якщо складська чи новий відстріл - 64грн/кг, копанка -20% (50-52грн/кг).
Всіх зі святою неділею! В нас +3, погода гарна. Збираюсь піти в центр, зустрітись з камрадами і глянути хто що нахабарував за тиждень.
Всім ранку! У мене знову другий день Зими: У мене ще веселіше — тільки-но почав колесо знімати на СТО, як сніг повалив, а під дахом всі місця зайняті… добре хоч ступицю не розібрали, бо йшовбим додому пішки. Та Ви просто ГПС-координати дайте, показувать не треба А хто його зна. Мені наприклад не пропонував ніхто хреста)))
У нас снег сошел но утром было -6 С,завтра потеплеет но с дождями.Вчера нехабарный день был пока обкатывал прибор нашел одну копейку 1814 года и сразу сломал лопату,все знакомые тоже вернулись с пустыми руками.
Скіко вже набили?піря на подушку вистачить?чи у вас байдуки в шкірі і літають?Бо ті шо в пірї в норах живуть.
Ну то й мені теж, хоча недавно пропонували роботу в бюро прокату трун… типу як демонстратором — лежиш собі і відповідаєш майбутнім клієнтам на питання: «Зручно, не перекошено, не холодно, ноги не затікають?»
Дякую. Ну тоді поїду сьогодні щось скіфське знайду. Доброго ранку погода чудова - сонце, вітру немає...
Витаю старих и нових шабатарив.Як шабатували?Я интенсивно прочосував лес.Видкопав купу котэлив РИа-зализни и у синий глини,тому сохран ниякий ,2 протигази,теж розвалились на очах.Видко кацапикам якось недобре було в цему лисочку.Пряги зализни ополченци....Вперше пидняв нимчуровську цисарську прягу-дуже антуражну.Знак за ОТЛИЧНУЮ СТРЕЛЬБУ и Ополченческий крест сразу выкупил Громофф.Маю надию ще шось копнути на цемуж мисти.
Тааак! В кого шо є по німцях,га питаю? І треба запчастини до ракетниці ЕРМА? Чи ревізію до кожного висилати? Га питаю? Я чесно питаю на рекон збираюсь.. Давайте мінятись-ділитись..