Мені здається, що це спортивний знак СА - https://www.google.pl/search?q=spor..._EgYfLAhWI9HIKHdx-BPAQsAQIGw&biw=1366&bih=631
Зверніть увагу на те як виглядає цей знак, коли фото не є якісне - http://www.info-pc.home.pl/whatfor/baza/m_niem_sa_truppfhr_41a.htm
Гарна річ , але є два але : 1) дорого 2) асфальта нормального ніц нема , то ніде і їздити буде на тій штуці . В кожного своє поняття про цінності речей . Я он ніколи б не купив би собі ні каски ні штика ні манеТТо , ні військової форми чи взуття часів 2 світової ( нову купую бо вона нова і із сучасних матеріалів ) , бо мені воно не цікаво , а тим більш колекціонувати такі речі і захаращувати ними своє обістя . Але я радо купував такі речі на барахолці за дрібничку і продавав уже дорожче всіляким страждущім колекціонерам та реконструкторам . Моя бувша завши дивувалася як мона продати такий мотлох за грубі гроші і питала де ти таких дивних людей знаходиш шо купують такі речі , отакоєавикажете пане К . Правильно , ходьба то здоровля .
Був у травні на Майдані і на Інститутській . Сумне видовище від великої кількості портретів загиблих Людей . Шкода Людей ............... Мать це вже буде політика , але якось я не бачу ніяких позитивних змін в житті нашої країни . Риги на волі і ше й колотять далі , війна , зубожіння , у тій верховній зраді вічний колот і договорняки , союзники Європа і США скоро плюнуть на нас і лишать все як є , а кацапи тіко цього і чекают . Думаю шось буде далі і більш криваве та страшне , як починаючи з 1917 і до 192-тих .
Доброго всім настрою! Ви маєте безпосереднє відношення до прийому вторсировини,скажіть,у вас латунні гільзи до стрілецької зброї приймають? Якщо так,то в яку ціну і чи потрібно з ними щось робити-плющити,свердлити ну і т.п.?
Трохи побродили по лісі,особливо вихвалятись нема чим,кулі,гільзи,патрони-стандарт. З більш менш-гільза 45мм,або щось подібне,ще не міряв.А також алюмінієва від ракетниці,червоне коло на дні і смужка,дуже гарно зберігся лак. Зате пробирались роздовбаними лісовозами лісовими дорогами,а десь і манівцями.Трохи драйвонули,особливо назад,як почало темніти.В одному місці навіть за лопату довелось взятись-переднє колесо,при спробі з лісу вийти на "дорогу",встало впоперек в глибоченній колії.Щоправда бавились не довго,включив все що можна і підкопавши в розкачку проскочили.
та ніхто ніде не був. в нас сезон ще не розпочався, сніг ось тілько зійшов, земля ще мерзла. то в вас там майже зими небуло а в нас від кацапів натягнуло добряче
Доьброго ранку панове, -2, пасмурно , завтра дощ, сьогодні коп, є одне дуже хабарне місце, але непокажу. а чому у вас аватарки чисті? один я з хрестом ?