Шалом ! Шо сьогодні цікавого нашабатували ? На вулиці сонячно , більш менш тепло , ранком був мороз -3 .
Ось чого копнув... До речі, підскажіть, що на перших 3-х фото, як по мені частина (деталь) пряжки скіфи - серебро!?!?!?
Нє,буде гнути залізяччя,гуголко пголоску,трубі квадрятокруглі,ну і якщо договор заключить пан К.то і з незговорчивих проценту ,на крайняк москаляку в бублик моно крутанути
Ну скіки говорити це нє самоката,самокат не в тренді,зараз модно такезветься гіроскутер,або отаке моноколесо,от вечором захотілось Вам цигарок чи пива а далеко йти ви якце правильно не осідлали а наступили на такую штукенцію і воно вас повезло до крамниці,вони є навіть з лямпочками і на пультикові
Привіт панство, як ся маєте? Сьогодні думав на коп вибратись, вже й місце гарненьке придививсь, і тут на! Сніг пішов!
пане @NIA де ви узялись зі своїм самокатом?! поліз пошукав але в мене тілько 206 штук чотири є, усі інші або більші або менші.
От Вам не так обидно як мені,саме почав хабарок з під лопати вискакувати,і тута на тобі сніг почав на голову сипатись нєкоторі плян по снігонаполнєнію клюні не виконали,казав я їм купіть снігову пушку,так ні ми нутюральний заготовляєм
а чого вкрадуть тама ручка для переноски є,чи під пафу взяв тай пішов куди надо,не ціните Ви ноухаву,от сусіда ваш точно собі таке придбає
Ну як вам сказати... Місце перспективне, я вже туди тиждень лижі милю, чекав поки підсохне, абідна...
таке. я пляна перевиконав!!! так що то всьо до сусіда КАЦіо то йому захтілось на останок сніжком побавитись