Шабатній шалом всім хунтожидобандерівським каратєлям! В нас "около нуля", в ночі насипало трохи мокрого снігу, що сьогодні справжньому єврею прийдеться до сінагоги чимчикувати по мокрій квеці. Але бізнес то є бізнес, якщо зранку саме кошерне місце на синагожному ґанку не займеш, то різні гої зі своїми сємочками переб'ють весь ґешефт Так що біжу я зараз із самого ранку трохи комерцією займусь, а там, під обід, якщо розпогодиться, візьму еМДешку і в поле.
Всім доброго ранку та гарного дня. Ми вже під лісом, потруху пікаємо та копаємо,вже дещо маємо по знахідках))))). Погода - сонячно та тихо - краса....
Шалом, правовірні!+1, сніг з дощем - бридота непередаваєма! так що до синагоги не піду, краще на роботі перечикаю негоду! Хтось вже копає - пересилайте хоч фотки....
а чули про битву в Антарктіді?нащадки переселенців на Нову Швабію відбивали навалу путінських митрополитокирило засланців....
Доброго дня,оце сижу на пеньку та думаю"фіма а гдє золото",вже з сіми годин копаю аа його нема Та ні,тре живенькі бажано не гиржаві,ввечері світлину скину яку вещь мені ізготовили
Два грузина разгадывают кроссворд: - Слиш, Гоги, женский половой орган 5 букв: - Горизантально или вэртикально? - Горизантально! - Тогда пиши РОТИК!
От вредні шо один заладив шамокат,а всі тіко в один голос вторять йому,ось з допомогою рєбьонка в тєфонном режімі та всяких слів яких нема в словнику з шмартофона світлину вам покажу оці речі важкі і красиві і роботу будуть робити хорошу тіки для них шукаю 207 підшипники в кого може є то гешефт,отакеє от,ше з тяляфони стіко не писав
Пришли в бордель трое деревенских парней, МАМКА спрашивает первого: — У тебя член какого размера? — 30 сантиметров! МАМКА спрашивает: — Девочки, кто желает? — Все девочки, штук 15, в восторге кричат: — Я, я! — Ну, выбрал парень на свой вкус, ушли в комнату. МАМКА спрашивает второго про его размер, тот говорит, мол, 20 сантиметров. Девочи разочарованно повздыхали, однако работа есть работа, пятеро согласились на такой размер. МАМКА спрашивает третьего, какой у него? — 12 сантиметров. Ну, девочки заныли, что никакого удовольствия, ему и самому не понравится, они, дескать, все раздолблены... МАМКА говорит: — Престиж фирмы требует, чтобы любой клиент был обслужен! Я "работаю" редко, не такая расшарошеная, придется самой лечь! — Ушли в комнату, через некоторое время оттуда — стоны, крики, вопли, визги... Через 10 минут выползает МАМКА, враскорячку, еле ноги передвигает. — Дурак! Деревня!!! Член в ДЛИНУ мерять надо!