а ну ледарі до роботи))))))))))))знать так-ак-зарядив,канапки+сало-зробив,пиво-є.(остальне все моє))))))).зраня-до лопати .хоч почало шось крапіти,но краще буть на поготові чим зраня гонити їк ранений в дупу сайгак)))))))))))))))))))))))
Увы , интересного поржать не могу найти. Типа МАнетто, Калян 88 или Характерники. Печаль . Где пациенты Палаты № 6?
Сиджу, дивлюсь у вікно, а за отим віконцем - темно, дощ зі снігом перищать, оковита закінчилась, а ще прийшла колєжанка дружини, що тріскотить як МГ-42 - одним слово: до сраки!
ось такі нелегкі будні. обїжджали кобилу, маю намір ганяти на коп екологічним транспортом. за якість вибачайте, відеозйомка не планувалась
ну що твій ковбой, підкорювач прерій і як тут не згадати єслі б я імєл каня ета бил би номір, єслі б конь імєл міньйа, я б навєрна помір© дитину налякали, коняку задовбали та ще і півфорума лежать та за боки від сміху тримаються. теж мені куточок дєдушкі дурова
угу, це ще мале лоша доречі, їй лише 2 роки. а на її мамі я взагалі їздити боюсь. 70 км летить вільно
С вечером панове , на улице похолодало и сыро малость , так что греемся . Шо тут нового и интересного . собака еще дышит ?