Ви давно відстали від життя… чи може алі не китаянський? http://ru.aliexpress.com/item/New-d...50&btsid=2b020433-584b-4495-86a8-bde9a4f0ff92
з такими цицьками то не обов'язково, головне щоб в кадр потрапила)) А з цього місця детальніше. І ще може Ви знаєте чи у МалишаФМ якось чуйка регулюється? То добре бо в мене було відчуття, що я не на райберті, а десь на поревоінфо.
Пінпоінтер взагальному класна штука! без нього тепер просто непривично копати!Допомагає він! хоч у Аськи він і вбудований, але з нел Торнадо всеодно копаєш досить величенькі ямки! пін спрощує процес та його оптимізує! маю саморобний від Лаборанта! мені подобається - зручний та недорогий
Не поспішайте з висновками, ще буде цицькомет обідній, та вечірній (дошабатний, або передсімковий) -))))))))))))))
Згадав анекдота, дівчина вперше у гінеколога. Той нєглядя: — Роздягайтесь і на крісло. Вона: — А як на крісло? — ну як Вас ото ї…уть так і сідайте. через деякий час піхвовід підводить погляд: — І де ж це Вас так ї…уть — У Запорожці!
Что то я не пойму , где мои петлицы Унтерштурмхфюрера? Пане К,щось у Вас тут непорядок.)))) 3500 респектов ! Е маё.