Да уже писали не раз что на фиолетовом сами же и разгоняют лоты для лохов , а потом претензии предъявлять будут за не выкуп .
С этого места поподробней. Просто я там дофига шмурдяка сгружаю "страждущим",не разу не замечал. Чтоб не попасть просветите.
Така піде , то спортивна гиря . Але в такого типу гирь є один мінус вони йдуть із малим шаром ( цільнолитий без пустоти всередині ) і більшою ручкою і їх мало виготовили . Самі хороші ото такі шо 16 , шо 24 , шо 32 кг всі на вид однакові от тіко вага різна ( бо мають пустоту всередині і мають різну товщину стінок взалежності від ваги ) . Чим хороші шо їх багато і можна завжди купити пару . Якшо купив одну цільнолиту , то другу до пари хрін найдеш . А займатися гирями однієї ваги але різного розміру шара не геть зручно .
В мене був голубого кольору точно такий як ото я викладав на фото , тіко накладки на ріків"і були білі і зараяжався зправа .
Фу!вона ж просрочена<вода і пі 13 да аж зелена.ше й со звіздой!>.най ту фугу пуйло і мишко<два кавбоя> жарять обоє.їм не вперше мать))))))
Коломоцський та Порошенко і Яценюк із Гройсаном ? Вони шо педофіли і ляльок скуповують , га ? В якій тіко страшній країні живемо . Недаремно я почав сьогодні вчити англійську . Найшов сайт по вивченню англійської : вчу і згадую слова які колись знав у школі .
Это если покупать. А если продавать , то пускай разгоняют))). У меня только раз там оказия случилась. Продавал глубинную рамку от Гаретт , без блока, ну и копарь сделал ставку. Начинающий видать. Думал видать золото хфюрера искать без "бошки" , но ниче, его в бан , комиссию вернули.
Да многие тут имеют интерес к фиолетовому , доводилось общаться , все подозревают о разгоне лотов по сговору , одни выставлят , подельники просто добавляют цену , проканало значит повезло , если нет лот просто снимаеться с продаже , ето же видно даже по етим куклам , их на мусорники выкидывают ящиками а тут деньга рулит . Так что все относительно .
А чого ковпаки таврійські? Де номерні знаки? Ліва фара мінялася з якої причини? ГАяВасуважнотакприскіпливопитаю!
Може і не чудо сайт , але мені для початку вистачає навіть цього . Бо після задачі зимової сесії 2 курсу універа англійську більше не вчив , та й то там вчив тіко шоб залік здати . http://10-steps-to-learn.info/300-samyh-vazhnyh-i-nuzhnyh-angliyskih-slov/