гиря повинна бути отака і ніяка інша Навіть отакі негодяться щоб ними займатися спортом бо ручки не зручні , то гирі для того шоб збіжжя важити Всі оті гирі у вигляді цицьок і всіляких морд то повна дурня , так для профанів і людей які ніколи гирі не рвали і не штовхали . Дякую за інформацію , але треба отака , а інші не цікавлять
На любительському рівні . В спорт залі є оті старовинні гирі то ними ніц нічого робити не можна бо вони не зручні якшо їх порівнювати із спортивними гирями .
Грошові знаки , якшо мене влаштує ваша ціна і якість товару . Бо в мене в спортзалі є свій особистий гриф , то ше хочу і блинів прикупити , або вже й ціляком купити гриф і блини .
Доброго вечора панство! Щось останнім часом роботи навалилось що світу Божого не бачу, вибачайте що за останні 2 неділі дуже рідко в "блудні" заходжу. Обіцяв пану К. показати вчорашні знахідки в брухті, то дивіться: Ця дверка в досить непоганому стані, пройдусь піскоструйчиком і буде "ляля"! а була іще одна досить антуражна, то повністю прогоріла Може комусь такі зустрічались?