РАЗ!путіна убить-шо там неясно.ну чізто із спортівного інтєрєса-могє воно раз(ну і навсєгда)оте падло убить,чи як)))))))))))
я вам можу сказати як його звати. швейк, йозеф швейк ааа. тоді ясно. бо я вже почав думати що ви від переохолодження марити почали
Вам смішно, а у мене сьогодні зранку кіт за білкою по груші ганявся… я думав що вже допився, але білочка виявилася справжня — сама призналася під дулом швацлозе
Ага рай , погугліть кіко в тій Норвегії зима триває . В Ріо кобіти не гірші і завши тепло тому ходят роздягнуті і відразу видко фігуру , та й не скіглят купи шубу , бо вона там ніц не тре .
Доброго вечора камради є таке діло в нас,чесно кажучи навіть не знав що це бузиняка,думав шо від нього по стелі та стінах мандрувати можна
То дурні гирі , і той хто їх робе та купує , то тіко для краси , такі гирі геть не зручні шоб іх використовувати у спорт вправах . не подобаються жєнські жєлєзи,то купіть собі такий наборчегчи такеабо таке
Пане Касіо ! Ось гляньте https://reibert.info/threads/shinel-shvejcarija.732855/#post-7847895 у людей штанги на вулиці валяються.Може вона їм непотрібна ?
Вам пора в Остапа перйменовуватись))) Марите тою Бразилією «ґдє много дзікіх абізян»)))))) ну якщо їсти, то можна і помандрувати, я її зовнішньо від остеохондрозу хочу спробувати.
я йому он підібрав нехай вибирає бо цицьки його не ваблять,йому тіко хочеться жєлізяки тягати та на потних сракатих нєгрітосок в Ріво заглядатись