Або , шоб отаке замутить надо було :вкрасти подшіпників, бо в магазині такого не було ще й зробити самому.
Згоден , при сересері нормальні іграшки були рідкістю і коштували чималих грошей . Ото в мене був луноход і шилка на управлінні то шось вони коштували більше 10 рублів . І модельки автівок теж майже 5 рублів були , а оті великі солдатики то ті були по 25 коп і ними був завалений весь дитячий світ .
Але той ширпотреп кращий і веселіший ніж совіцькі іграшки . При союзі особливо страшні були ото ляльки чи всілякі звірі із дерева , реально вони були важкі і страшні .
то фігня, ними ніхто не грав з поважних пацанів, цінились оті що по 8 штук у наборі за 50 копійок ковбої, індіянці, вікінги чи римляни з єбіптянами. а якщо мав німецького чи польского набора то взагалі супер, не кажучи що були інші сольдатики які взагалі з країн капиталізму сюди невідомим чином трапляли.
Так ці були цікавіші , та й гратися були ними зручніше бо були менші за розміром ніж оті великі . По велих солдатиках ми з воздушки стріляли в якості мішеней . Дремно смієтеся , спитайте на барахолці почім гирі продають не кажучи вже про гантелі , а в інеті ше дорожче , про штанги взагалі мовчу . І цей , давайте тему спорта прикращать бо пан К зара обом випише тариф святковий .
Все буде нормально. Пан К впав у ностальгію. Обидеть не собирался. Просто у меня отец преподавал физкультуру , ну и накомуниздил в гараж много всего.
То маєте шанс непогано заробити , продавши ті скумуніздені речі . Доречі у вас в гаражі є ото такі важкі приплюснуті борцівські м"ячі , також цікавлять блини до штанги з діаметром внутрішнього отвору 55міліметрів і олімпійські штанги ( ото такі довгі по 220 см в довжину і діаметром тої частини де вдіваються блини 50-55 мілімтрів ) ? Якшо є таке добро то можу купити . Мо в кого із присутніх в темі є не зовсім потрібна йому в домашньому господарстві гиря на 32кг ( тіко спортивна , а не ота старовинна якою збіжжя важили ) то я міг би її у вас купити .
)))) как говорил класик " Всё уже украдено до нас". Все батяня загнал, может только баскетбольные мячи остались.
Якщо вірити В.Пікулю, то Распутіна вбивали у т.ч. б"ючи по голові спортивною гирею. А Вам гиря для яких цілей?
та я ше вчора казав шо воно не від світу цього,корчить від з себе знатного психолога,а в дійсності там мізків 25% максимум
голих поросяток табунець з такими от цицьками ( . )( . ) і бобра проти ночі а я ще посидю, мо хто ще прийде