то най сі зайде сюди привітається з шановним панством та отримає приписку. і цей. з паном Р% його не зводіть бо той навчить дитину поганому
Аву разом вибирали -- !!! все в процесі серйозні знахідки всі попереду-значить і ава буде серйозна!!! а пока що най буде позитив!!!! Буде не тільки копати а ще шось щитати --а ВИ дядьки старожили підскажете що не так!!!
так ось що я маю сказати. порядок в нас простий. вхід гривня вихід дві. це по перше. по друге. неможна прогулювати засідання клюбу без поважних причин. ну і головне. було б бажання а досвід прийде. усе інше пан Бульдозерист підкаже чи ми. і цей. неможна водитись з камуняками, кацапами та паном Р% бо він примусе торгувати сємачки на ганку сінагога замість копу. отакоєот
Доброго вечора і Вам молодий чоловіче Вітаю,Ви захворіли Як і всі ми Але це в любому випадку краще,ніж десь пити горіляку,бити морди,чи курити різну гадость
ну при нагоді у мене заміна е --меньша донька!! вже була і не раз на копі і в пана Р і з БМВ-копали разом -так що на старості буду маленький процентик мати---МОЖЛИВО!!!
Прррр , ее швидіть , юначе ! Треба спочатку щось цікаве альбо коштовне знайти , потім вдало продати тута на форумі та так вдало - щоб не помітили дядько Концерватор бо почнете свою кар'єру з боргів по відсотках . Потім заробити кілька попереджень від модераторів за прояв братерської любові до "штогдєкогдаків" з північних земель , а вже потім коли відбудете термін в "бані" - ласкаво просимо !!! пи.си. - горівки не пити ( ну хіба трошки , ну відро та діжечку пива ) , дівчині та Батьківщині не зраджувати !
По "хождению в баню" до кАнцерватора на курси Він розкаже як швидко і надовго туди можна потрапити по блату
я ото вам дядьку зараз за те що вчите юнака старших обманювати, тобто мене, зроблю таке що ви місяць сюди не зайдете. можу по простому через Влада а можу по хитрому. я недарма тему про характерників усю вивчив і віршика того разів скілько прочитати намагався. отакоєот
Короткий фіскарь також хороший та маневренний коли в ямі сидиш вже глибиною по шию.Але в нас різна специфіка.Ви по верхам з аськами,ми з глубінніком ями по шию дубасимо.
Ну бо ви пане АСКОТ-місця потаемні знаете - тому такі укомплектовані!!! тихенько вкопалися знахідок торба і яма одна -то нестрашно що велика!!! А тут зверху пім -пім -пім -пім!!! але все приходить з практикою!!! Десь ще пан Р нарисуеться то зразу напише що і по чому!!!
Тихенько!! Бо діти питання задають -що це за дядько такий вусатий-він що тут самий главний -та ще й з сокирою???