Про золото і брульянти. Уривок глави як Том Соєр з Геком Фіном клад збирались шукати. Мені саме більше сподобалась фраза: "— " Если бы клад был мой, я бы его зарывать не стал, а тратил бы денежки да поживал припеваючи"... Ось коли переможемо кацапів, то зміню свій підпис на цей
Розкажу про цікаву тему по нашій місцині,дуже багато писати не буду,по народних розповідях перед заходом німчури з одного села в один ліс євреї ганяли шото никати,в результаті той лісок во всєх направлєніях наш брат прочесав і.....ну ви зрозуміли йух,але деякі хрукти Алекс чув знайшли яму писали шо землянка і повитягували рижуху з характерною патиною шо не змивається...отакто розвінчуються легенди
То копатиму в мулі))) Тую шафу я вже бачив, а ще бачив якось двері вхідні з сейфом на три девайси, ото весчь)
Сьогодні проскакував через Вашу местность,аж зуд непероносімий в верхніх кінцівках з"явився,але не по хорошому ділу під Сквиру їхали,тре буде на пару деньків туди заявитись,трохи оскому збити
Дивлюсь у нас взагалі погода портиться, дощ не вщухає і передають похолодання... Завтра збираюсь по-справах на Тернопільщину, і хотів годинку-другу пробігтись по цікавих місцинках Шумщини-Кременеччини. "Відать нє судьба (с)"...
Якби піщаний ґрунт - то нема питань. А так розбухлий чорнозем і липкий суглинок місити, ще й в дощ з мокрим снігом - не моє Якщо я від копу не отримую задоволення, то краще займусь чимось другим кориснішим.
Після узвару чи чаю з калинових бруньок на увесь ліс не заспіваєте ... А гарних чоловічих напоїв Ви не вживаєте , принаймні так самі казали - тож спокушайте пана Олексу чимось іншим , ну наприклад діжечкою меду альбо пропонуйте сафарі на колишнього майора слідака та теперішнього голову сільради , котрий п'янючий на автівці чавить людей та цього не визнає . ( смайлик тримає квас )
Шкода помер , відповідальний був дядько хоч і жидик ... Хай йому там у їхній жидівській вальхалі легенько гикнеться ...
Добраніч Шановні камради,трохи сьогодні "впєчатлєній" з мене забагато,не можна іншим паскудити настрій
Ти знаєш, копирсатися в болоті розкисшого чорнозему, воно і справді... Я пару разів пробував. Не сподобалося. А зараз іще й холодно. Рукавиці мокрі, брудні, холод, болото на катушці та ручці МД, ноги грузнуть і на них чіпляється купа грязюки... Я не заперечую проти екстремального копу, але коли екстриму більше аніж власне копу....
Доброго вечора Панство!! Завтра вночі виізджаю до Львова-хто підскаже де можна пройтися подивитися а потім придбати -я маю на увазі монети старі --короче тіпа барахолки!!!
Дядько Бульдозер ! По Львову напишiть камраду Серьога. Вiн якраз звiдти.Я коли на Яворiвський полiгон до сина на присягу ганяв,то вiн мене на вокзалi зустрiв в 5 годин ранку та проводив до янiвського кладовища,тому як автобус на Старичi звiдти ходить. Хороший дядько,можливо допоможе чи пiдкаже.
Шановні хочу з Вами поділитися новиною!!! Випала нагода взяти з собою на коп хлопця моі доньки!!! Результат порадував -чоловік захопився і копом і став комрадом!! Так що прошу Вас підтримати нового колегк по нашому захопленню!! Скороход 1997 Дякую!!!
Ясно.А я дивлюсь якийсь Скороход мені "спасібки" тицяє Ну що ж,нашого полку прибуло 1997 я так зрозумів рік народження ? В мене син 1995 р.н. ПиСи : і скажіть йому нехай аву поміняє,а то якась несерйозна