Поки що в губернському місті в квальтірі Хочу свій будиночок з вишневим садочком, пару-трійку вуликів і кабанчика в хліві А з якою метою цікавитесь, гаяваспитаю?
Ні. Пропонує тобі задешево купити недостаючі деталі на твій бакелітовий ліхтар. Чи не на той, "майже комплектний"? Почитай повідомлення, де я процитував, там же все написано. До речі, в темі про характерників ТС з"явився. Тільки мовчить.
подивився. передай мабуть йому дякую. але є одне але. я небачу що там. бо учйотку на фійолєтовий загубив а без неї не показує. якщо може хтось є на тому фійолєтаваму то зробіть скрін та покажіть
У його пості є скрін. Вимикай ігнор, та і дивись. Все, набридли, давно можете із-за рогу буєм вола вбити, а ведете себе як діти малі.
та не бачу я, небачу. вимикнув на якийсь час, але все єдно небачу. помилку показує. зроби скрін, га. а я тобі дякую скажу а як зустрінемось то і шкварочку зайву дам. З.І. до Холодного Яру на весні не збираєшся? там би зустрілись, посиділиб. випили, поспівали на увесь мельниківський ліс. га?
і вони теж. але чи не могли б ви пане Р підти по посиланню на фійолєтови та зробити скріна і сюди завантажити. гаявасуважнопитаю
http://auction.violity.com/16769619-raznyj-kop-s-pozicij-gans Cтарт 100 грн., ставок немає, слідкує 1, торги іще 4 дні.
То ж сто разів вже обговорювали, що військовий шмурд показує тільки зареєстрованим користувачам. Зареєструйся іще раз, що заважає?