ми люди темні та не обізнані тим більш що отого харахтєрніка з його своєтським віршиком нема щоб він думки прочитав, тому нам тре казати прямим текстом. але головне те що встигли привітати сьогодні а не як мене через три дні
Пан К' сказав що ще малувато буде ... після перших півста... три рази ... це я про роки , а ви про що подумали
Штанішки я вже жду,німеческої таможні,перше тре таможню та границю тама зоорганізувати,пана К поставлю силовим блоком керувати,тоїсть з жадних проценту взискувати
Тю , та чий не дивина ! В мене теж була така знайома , навіть більше - я з нею маю спільних діток та мав шлюб ... Так вона мала суперможливості до пошуків та витрати грошей навіть безготівковіх , курва її мама ... А ще могла не те що золото - а й навіть паперові гроші без ніяких приладів до міліметру точно по кишенях знаходити і я теж неодноразово то перевіряв на собі ... А стосовно цікавих об'єктів - не встигла продати , тай клав я на неї прибор по типу геофалоса ... Отакоєот фотовідєонаглубінє , а ви кажете . А вашій знайомій звісно шо небажано лізти в глубину без прибора - може вона чимось хвора ... Але зараз є кращі методи від георадару - звуться геонекологи , вони можуть перевірити та скласти діагноз чи можна туди лізти чи треба лікуватисі ...
Так він жеж казав шо сала не їсить і горівки не пиє бо то є табу ! Астероїди вживає бо вони допомагають спалювати зайве сало , а сало це зло - значить врах моєго врага мой друх ...
слухай, ти її вже п,ятий рік дариш...ніяк не подариш. Короче, вези мені з стаканами разом. я знаю кому подарувать.
А як же він(Касіо) оті астероїди запихає до рота?Розміри рота тоді які?Астероїди є з льоду.льодяники будуть.А ті що з каміння?як їх гризти?