Надо спросить у тех кто в учебке на поваров учился.Я учился в Калужской школе связи инструмент у на был номерной с добавкой УЧ.Думаю и у них была та же практика.
Це не він.В околицях Херсону відкрилось виробництво бронзових артехвактів.На фіолетовому за 2 неділі проскочило 3 таких фуфела.кинжал.спис.кістень в бронзі.Хлопці пробують і нагороди. ПІ.СІ.Касіо десь заблудив.оркестру ніц.поляну накриваю сам собі.Може хоч на запахи підтягнеться.
Ану гляньте,може з вас хто щось пораде.https://reibert.info/threads/pomosch-v-poiske-tela-metropolita-evgenija-gakmana.731304/
Я дуже скоромний,то незвик хвалитися,бо ще ви спати перестанете.Виддав дохтору продавати на Хвиоленти.То на днях там вспливе.
ви б пане Р% були б обережніше у розмовах, бо жарти жартами а інколи і втрапити можна. а це якраз СЕПАРА похабича ложка та його зграї камуняцьких недобитків.
Вітаю. Дивився там, у темі. Як на мене, треба людей шукати, яким може бути щось відомо. Тих же працівників кладовища, адже захоронення не рядове мало бути. Як мінімум якісь чутки між своїми ходили однозначно. А далі довгим щупом. Можливо, георадар щось показати зможе (тут я не впевнений, не спеціаліст). Крім того, не треба виключати можливість переміщення останків у звичайну домовину, і поховання їх вже так. Як невпізнаного тіла, чи з "підселенням". КДБшники були майстрами таких штук. Тому і пишу: починайте з людей. Тим більше, вони вже старенькі, якраз пора про душу подумати, та розповісти все, що знають.
на пляжу, пусто, холодно і мокро, як ті рибалки рибу ловять проскочила мелочь одна,10, 25, 1 грн, мусору ужжс, та ще пару девайсів. як опріділить жемчуг чи ні, зажигалкою пробував неплавиться.Морський чи річковий?