Аґа!бачив,брав участь в тій темі.ти тих до мене<в інквізицію>)))))))) закидай.я їм розясню-хто і як від кого різниться.ну а кому не дійде<шо не варто путати той з пальцьом)))))>то в нас є комрад<коваль>.думаю він раз і на завжди закодує)))).як від нечисті так і від невігластва.
Так добраніч,на Марс поїдим копати напевно завтра,щоб післязавтра зранку починати зулото та брулянти порпати
А ви штанішки собі якісь знайшли? Бо на Марсі кажуть прохолодно, без штанів можна застудитися. І вхопити марсіянський грип. Отак.
вітаю громаду зі святом Стрітеня. Хто має можливість сходіть до церкви та посвятіть свічечку. а я збираюсь до праці розпочинати трудовий тиждень.
Доброго ранку! У нас +3 , мряка. Вітаю зі святом Стрітення Господнього! Що б ви були таки здорові ! Збираюсь на працю ...
Доброго ранку панство! Всіх зі святим понеділочком, початком робочого тижня і Стрітеням Господнім! Нехай тиждень почнеться добре, і принесе великих прибутків, хабара і гарних відсотків В нас +2, вітру і дощу немає
Доброго ранку! Вітаю всіх зі святом (у кожного воно своє але в кожного сьогодні))) ) Дивлюся тут екстрасекаси активізувалися, панове, ви їх одразу не відлякуйте а тихенько відловлюйте… мені для експериментів треба. Шнобелівку потім поділимо))) Треба дві екстрасенсиси до 30-35 років, приємної зовнішності, з усіма своїми зубами… десь на травень-серпень для проведення сеансів на природі.
Гм…якось цікаво ранок почався Спойлер: горіла фура, палала Alexandr Savin 20 год · Ночью на трассе Киев-Чоп сгорела фура ,принадлежавшая российскому перевозчику из Санкт-Петербурга .Фура прорвалась через блок-пост на Нижних воротах и уехала в сторону Киева. Причина возгорания скорее всего неосторожное обращение с газовым балончиком при разогреве пищи . Жертв нет. Правый сектор настойчиво рекомендует жратву кацапам готовить у себя в России.
Витаю панство.У нас тепло ,сонячно,вчора +16було.Пидняв колокол кельтский,напарник не спить вже третю сутку,хоча вин пидняв зо 6 монет ,вони його чомусь не радуют.
Доброго ранку всім Може хто скаже для чого використовувались насправді такі кружки Про тренування бухати не пишіть,я вже такого в інтернеті начитався. На фото представлені 0,25 та 0,5. Пишуть що були ще "учебный" 1л.