Летить Змій Горинич над Карпатами,і кричить в три горла: Фашисты!!!!! Бандеровцы!!!!! Хунта!!!! Виходить з лісу гуцул, дивиця на змія.... І промовляє з жалем - Бідна тваринка, знову москалями обжерлась...
Ну якшо чесно-гойднуло два рази буса-но то було на пасовиську.мо і гадила десь паскуда<та ми тіпа небачили)))))))>
здравствуйте! у меня есть хорошая знакомая, очень одаренный человек, ( сверх способности) ей не нужен ни какой металоискатель. особенно хорошо у не получается искать золото, я неоднократно был этому свидетелем, причем указывает до сантиметра, я ее не однократно проверял по данному поводу. у нас есть несколько очень интересных объектов но все это находится на глубине чтобы это продать нужен прибор вроде георадара, что бы сделать фото или видео, т.к самим туда лезть не желательно, но это не курган.
та зачекай. мо людина місце вкаже то поїдемо перевіремо, а тоді вже і вирішимо чи за клуню його чи най сі і далі жиє
скілько років минула а нічого так і не змінилось нажаль(((. тре кацапістанію на шматки розривати щоб вони між собом воювали а до нас не лізли
Вчора і сьогодні "круті" теми в "Курилці" посипалися як з мішка. Ось, знову: https://reibert.info/threads/kop-na-marse.731200/#post-7827793 Весняне загострення вже починається?
А да!і планшет на номер вивели-знатно загонка відробила))))))))).як ти,брате?.я находивсь сьодні-капуть.от бахнув бадоню кави-15хв і я нахт дрих<мінімум до 11.00>
Та поржав з одного відьмака.. А так ще поки в офісі.. Борщ зварив,бо маю тут кухню.. пожер тай кнопаю собі..