могорич кажеш? а незабагато тобі в останній час могоричів? то пляншета встрелів, то ключа від хати загубив, то мого багнета серед лісу залишив. отакоєот
та не гріх. бо таке можна ще зробити. в жінки коліжанка оно такі на продаж робе, смачні. а оце на тим тижні аж до кієва їздила мастер-кляс брала то аж цілого вітряка з такого печева сбудувала, світлини показувала а от скуштувати не дала, жлобіха. ну то нічого я її розкручу щоб вона і мені такого напекла.
Ще можу світлину приліпити.будете замість ЖПС використовувати. Біля ямок чермет позбираєте.хоч на пиво буде.
Переглядаю оголошення продажу автівок - тре щось собі купити врешті бо моя доня вже починає гарчати на мене бо я її машиною іздюю.
Бери трахтор,і город полякам згореш,або й самої Ханні Здановській,- чи вона не пахає? ) кассу заробиш, і танка з сомиком з Ясеня потягнеш,або шо ляду з палацу Гольфедера смикнеш а там бач вхід в галерею де є купа золота,і за відсоточки мені не забудь сплатити)
Укравтодор поздравляет всех с Днем св. Валентина! Это государственное ведомство нас всех любит и будет любить при любой власти и погоде! Топ-менеджеры Укравтодора в честь праздника получат по квартире в Монако, а всем остальным чиновники желают глубокой любви и хороших СТО!
Хлопці чого я не можу відписати у темі Подарю\обміняю??????????? Вибило о таке, - (У Вас недостаточно прав, чтобы здесь отвечать.) Думав це у всіх таке але бачу там відписують а мені ніц не мона,шо за нах?