Не юзав, але думаю що надійність і довговічність цієї головки низька. Буде боятися великих зусиль і бруду. Для дитячих конструкторів - саме те!
Доброго дня,з буржуйським святом Валєнтіно,яке придумали бізнєсмєни-торгаші шоб бабла злупити,а на погоду не жалійтесь ось нєкоторі вночі попробували свої возможності в темі про відьмаків-характєрніків,ото і майте:https://reibert.info/threads/xarakterniki-sredi-nas.730693/page-2 ,подивіться не буду хвамільнічати,ну і думаю нехай штрах сплотить,і то кожному
Таког подарунка як у мене сьогодні ні в кого немає. Мені сьогодні дружина 3 кг 140 г золота подарувала! Марійкою назвемо.
+13.дощу немає давно.Ходив на поле.із знахідок:голий васер.і лисий йху.Ледве ноги притягнув.після дощу поле
вітаю панство. на дворі сонячно та тепло +14 сніг майже зійшов увесь. Вітаю батька з новонародженою най росте здорова та щаслива та незнає що ото воно таке війна.
народилась дівчинка, сьогодні. де? ну та як і завши у пологовому будинку бо мало хто зараз вдома народжує, то так колись було. тре народжувати то виклакали собі повітуху і вона вдома пологи приймає, а зараз усе у лікарні. отакоєот