Налякав усіх серед ночі до гикавки любовною історією на день святого Валентина. Доброї ночі всім, баю-бай.
Готуюсь.снідаю.і штурмувати поле. Як на мене.то заборонити на.оті пятниці-сракатниці.Відпускати по 1(одній) цицькі в руки.в нагрузу мона єнотіки.
Доброго ранку шановне ясновельможне панство! Всіх зі Святою Неділею! В нас +1..2., дощ з мокрим снігом, одним словом погода "мєрзопакосна" і абсолютно не копарська . Ворони нахлобучені сидять на деревах і гадять на припарковані автівки і голови перехожих. Треба буде незабути повідправляти всім своїм знайомим гарним кобітам СМСки з Днем Валентина
Доброго ранку усім!!! Проснувся і думаю скілько на сьогодні планів!!!! Тому мабудь до обіду ще поспати -а дальше видно буде!!!
Кому як). А Я рівно 7 років назад в цей день звязав себе сімейними вузами (офіційно та гучно). За 2 роки привикла , що можу пропадати по вихідний на різних міроприємствах ( походи, ігри вилазки в ліс , тренування, чергування і т.д.). Але тепер і форму постірає - погладить, і пів рюкзака солодкого напхає. Ось сьогодні зранку , букет роз і коробку цукерок вручив і на чергування. А вечером романтична вечеря - і читання книжок в ліжку до 3 ранку ( Які книжки в ліжку? - КАМАСУТРА ! - хто не догадався).
доброго ранку панове! у нас хтось ще з ночі увімкнув дощяку, тільки вимикнули((( тому ось вам для настрою)) Їдуть двоє у львівському трамваї і бачать в кутку забився якийсь хлопака. Один другому й каже: - Мабуть москаль, потрібно провірити. - А що з науки їдеш ? - У-гу. - Не колиться. - А що мабудь голодний ? - У-гу. - Не колиться. - А скільки тобі років ? - Ну в сяньтябре будет двацать. - Ой синку не буде !!! Летить літак. Командир екіпажу передає пасажирам інформацію про політ: - Шановні пасажири! Ми знаходимося на висоті 10000 метрів, швидкість 700 км / год, температура за бортом... А-а-а-а-ааааааа... чорт нііі, ну все п...здець... Через хвилину: - Шановні пасажири! Прошу вибачення. Просто стюардеса пролила мені каву на штани. Бачили б ви зараз як виглядають мої штани спереду... Один з пасажирів: - Ти б бачив мої штани ззаду...
Вітаю! Гарного настрою Всім! сонечко то є то нема,вітерець а дощік вщух перед ранком. чай,кава,люлька,холодильник і добрі справи
В Херсоні нарешті скінчився дождь та сонце видерлось на небо,пінтура десь +5,+7,легенький ветерець(поривами до 10 м/с).
а я ось нарешті знайшов гарний синхрофазотрон))) думаю і собі такого лісапета зробить, на весну на господарстві буде в самий раз та ще за відсотками мо їздити , на збирки)))
Доброго ранку. Вітаю всіх … із днем військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту Сніг повалив, все біле надворі, а я вже мало не купив самі знаєте в кого. Тепер маю того снігу нашарка стіко, що треба лопату в руки брати. То дуже класні штани, у мене колись був комбез зварника, поки не вкрали. Гамба це така гора Хвіялки як засіб проти макаронних виробів))
Вітаю. Я на дивані. Погода не надихає. Був дощ, а тепер отаке... Лишень сходив на базар, купив дружині невеликий подарунок та й назад. А вона вчора печива напекла, до першої години сиділа розмальовувала:
В нас така сама погода. Я проснувся, поснідав, потім знову заснув на годинку-другу, оце знову треба йти вміст холодильника перевірити Гарна у Вас дружина господиня!