А з рахунку його не скидайте,там була не оранка а повивалювали здоровенні бриляки і земля суха як перець,по весні зараз його тре матлошити і результат буде
А сьогодні, до речі, міжнародний день презерватива. Оце думаю - якщо хтось привітає з днем гандона - спочатку дякувати, чи одразу в зуби бити?
Всякі там "штирнацяті лютого" і " восьмоє марта" придумали старі недо..бані камуняцькі маразматічьки Клара Целкін з Гозою Люксембург.
Цицьки у нас по-п"ятницям. Сьогодні маца, сємачки, фарширована риба... Всі йдуть до сінагоги сплачувати зароблені за тиждень відсотки (одному ребе Пану К.) і читають Тору
та то вам знов циггани чи чернівецьки жиди не те підсунули. ось кустюм зварювальника. в такому і до загсу не соромно підти
ну це на любітеля!!! у нас і так кожен день жопа все більші і більша - вже й ні чого не дивуе що навкруги повна срака!!!
50\3 це по нашому,а по буржуінському хвіг його знає геери мегери понавидумують щоб народ наш баламутити
Тре буде взяти рулетку та перемірятись,мо я який нестандартний,січас я подивлюсь на австрокуртку..96-100\1-2,але напевне тре 104-108\1-2,бруки пояс-46,зовнішній шов-100,внутрішній 73-75
Треба на цицьки,попки та ноги ліміт встановити,на одного користувача наприклад 2 штуки в тиждень,при перевищені ліміту вводити штрафні санкції,і тре вибрати хто здирати буде штрафи,і буде в нас общак,ото заживем