і мозолі, якщо там побували білі археологи, то після тих варварів одні тіки биті черепки і лишаються.
Да і ширіньку на люміневі болти Хочу знайти не камуфльовані а кольору типа олива,ну щоб в очі не кидалось
ну то спробуйте австряк. але це за умови що знайдете на свій розмір бо оті австріяки шиють чогось тілько на недомерків, а нормальна людина того вдягнути неможе
Во !!! Я також хотів костюм зварювальника порадити. Але треба брати старий совєцькій, а не то шо січас китайське Г. Зносу немають, коліна не протираються і в кишенях дюрки не з'являються
В мене куртка австріяцька типу м65 теж уже проситься в утиль,тай розмір тре десь 50\3 але бляха підібрати неможливо дійсно чогось 46 та 48 вони шо там в мишачу дюрку всі лазять чи мо їсти не дають
Та є в мене такий костюм,в останній час доводиться багато різати та варити,хороший чоловік підігнав 95 року випуску,а китаянські штани прогоріли і поплавились від болгарки
В мене є 2 новеньких таких. Хлопці з місцевої Вам знайомої хімії приволочили. Доречі, як там люміньова трубка? Підійшла?
Десь з понеділка почну ізобрітати,а з моїми стикується добре,підберу а там буде видно,до речі такі гермовводи на гаськи ставлять,шату ніц.
https://reibert.info/threads/cangi-na-shtangi.687745/ списуйте тута все написано,а такі гермовводи в магазинах з електротоварами
Зовсім не факт. Я влітку на переораному полі знайшов місце з старовинною керамікою. Місце цікаве, навколо знахідки по скіфах, черняхи, козаччина (сокира, яку я влітку показував - 200 метрів звідти). Пройшли те поле трьома приладами, окрім сучасного сільгоспшмурду жодного сигналу.