Оце таке питання в мене,зносились мої штани в яких я років зо два копав були бельгійські 50-тих років,матеріал чимось схожий на брезентуху,хто що порадити може,які купувати тільки так стринги і шаровари не пропонувати,знаю я вас
тю. то купіть собі штанці від кустюму зварювальника-акомуляторщика. вони з брезенту та ще і поверх шкірою обшиті. ще і онукам залишаться на коп тягати
На поле прийшов в 7.10.До 10 години збруйна бляшка.ше якась фігня маленька .кругла з мордами .дома роздивимось.Намистина скляна(візуально).Камінь для заточки ножів.Зламаний нак.залізо.Плуготракторо запчастини.В 9 з копійками пішов дощик невеличкий.і глюканув МД.прийшов до хати.розібрав.висушив.знову піщов.Глюче.Прийшов.розібрав.відірвав дріт від динаміка.Найшов на селі паяльник.зробив.Пішов 3 раз. по дощу.А він сцуко знов заглючив.Тре плату спиртом промити.Аптеки зачиняні.так шо збираюсь додму. Пі.Сі.Пане Касіо.я буду в ПОНЕДІЛОК в Помічній з 11.30 до 15.30.
Ви уважніше читайте,на смак як курка,а з курки шо в їжу йде,майже все тулуб,крила,окорока,отож і крокодиляка весь сьєдобний
Но важай,бо буде як в неті-стріляв якийсь з 5 автомата.потім спер рушницю на тавличку і пішов мішені дивитись.рушниця впала і бахнула йому в сраку))))))).якшо можеш закинь в лічку приблизно де ви ходили.хто зна куда нашу банду завтра носити буде.мо і в ті терени попадем.
Там де кераміка, рийте зразу котлован 100х100 м і глибиною метрів 2-3. Можливо ціла кераміка (глечики, амфори) піде (черняхи, скіфи...). Ото підніметесь! І мускулатура буде як у Шварцнегера зі Сталоне разом взятих.